Enkele Van De Langste Acteurs In Hollywood

Gepubliceerd op 11/19/2020
Advertentie

Er zijn een aantal behoorlijk lange acteurs in Hollywood, van wie velen een succesvolle carrière hebben. Behalve dat ze de lengte hebben, hebben ze het talent en de looks om enkele van de meest ongelooflijke rollen in de filmgeschiedenis te spelen. Deze acteurs hebben zeker naam gemaakt. Er wordt gezegd dat er geen kleine rollen zijn, en deze lange acteurs lijken de grote kanonnen naar voren te brengen wanneer ze een acteeroptreden hebben. Of je nu een aspirant-artiest bent of een algemeen bioscoopbezoeker, je kunt zeker opkijken naar de acteurs op deze lijst … en misschien moet je ook naar hen opkijken omdat ze zo lang zijn.

Enkele van de langste acteurs in Hollywood

Brad Garrett (6’8 ″)

Bradley Henry Gerstenfeld, ook bekend als Brad Garrett, staat op een indrukwekkende 6 voet 8,5 inch. Hij maakt het publiek al tientallen jaren aan het lachen en wordt het best herkend als Robert Barone, de broer van het personage van Ray Romano op Everybody Loves Raymond. Garrett speelde ook in andere sitcoms, waaronder ‘Til Death and Single Parents. Hij heeft zijn diepe stem ook geleend aan verschillende animatiefilms zoals Ratatouille en Finding Nemo.

Brad Garrett (6’8 ″)

Joe Manganiello (6’5 ″)

Herinner je je Joe Manganiello nog in Spider-Man uit 2002? Wij ook niet, dus we moesten deze opzoeken. Het is moeilijk te geloven dat zijn professionele acteercarrière begon toen hij de pestkop van Peter Parker, Flash Thompson, speelde. Sindsdien heeft de acteur meer herkenbare rollen gespeeld in films en op tv. Hij was in What to Expect When You Expecting en Magic Mike en op HBO’s True Blood. Je hebt hem en zijn vrouw, Sofia Vergara waarschijnlijk wel eens zien rondhangen.

Joe Manganiello (6’5 ″)

Armie Hammer (6’5 ″)

Als de familienaam bekend klinkt, komt dat omdat Armie Hammer’s overgrootvader de oliemagnaat Occidental Petroleum-hoofd Armand Hammer is. Desalniettemin werd Armie beroemd nadat ze beide Winklevoss-tweelingen had gespeeld in de film ‘gebaseerd op het waargebeurde verhaal’ uit 2010 over Facebook, The Social Network. Als je die film niet hebt gezien, maar nog steeds denkt dat hij er bekend uitziet, heb je hem waarschijnlijk gezien in de spionagefilm The Man from UNCLE uit 2015 of de film Call Me by Your Name uit 2017.

Armie Hammer (6’5 ″)

Joel McHale (6’4 ″)

Schrijver, producer, cabaretier, televisiepresentator, acteur, Joel McHale is algemeen bekend vanwege het hosten van E! ‘S The Soup van 2004 tot 2015. Velen kennen hem ook omdat hij Jeff Winger speelde in de populaire NBC sitcom Community, die liep tussen 2009 en 2015 Het maakt niet uit van welke show je hem kent, hij heeft waarschijnlijk je rare bot aangeraakt. Hij organiseert momenteel de ABC-spelshow Card Sharks, een herstart van de klassieke spelshow.

Joel McHale (6’4 ″)

John Corbett (6’5 ″)

Countryzanger en parttime acteur John Corbett is mogelijk minder bekend in vergelijking met anderen op deze lijst. Fans van Sex and the City zullen hem echter duidelijk kennen als Aidan Shaw, een van de langdurige vriendjes van Carrie Bradshaw. Met een vergelijkbare romantische stijl speelde Corbett de mannelijke hoofdrol in de populaire film My Big Fat Greek Wedding. Hij hernam ook zijn rol als Ian Miller in het vervolg van de film.

John Corbett (6’5 ″)

Tyler Perry (6’5 ″)

Volgens Forbes was Tyler Perry in 2011 de best betaalde man van de entertainmentindustrie. Hij verdiende maar liefst € 111,33 miljoen. Desalniettemin schuilt zijn trots en vreugde in het personage Madea en de franchise, en in zijn televisieshow Tyler Perry’s House of Payne. Perry heeft een deal getekend met ViacomCBS. Ze betalen hem jaarlijks 128,45 miljoen euro om elk jaar 90 afleveringen van de originele komedie- en dramaseries te produceren. Zijn nettowaarde wordt geschat op € 0,86 miljard.

Tyler Perry (6’5 ″)

Clint Eastwood (6’4 ″)

Na het succes van Rawhide, de westerse tv-serie uit de jaren 60, zette Eastwood zijn opmars voort in Hollywood toen hij de rol op zich nam van Harry Callahan in de populaire Dirty Harry-franchise en de ‘Man with No Name’ in een trilogie van Spaghetti Western-films van Sergio Leone. Eastwood treedt nog steeds af en toe op en regisseert en produceert ook films. Hij speelde bijvoorbeeld in, regisseerde en produceerde de film The Mule uit 2018.

Clint Eastwood (6’4 ″)

Tim Robbins (6’5 ″)

Timothy Francis Robbins, of beter bekend als Tim Robbins, wordt het meest erkend voor het spelen van het personage Andy Dufresne in de veelgeprezen film The Shawshank Redemption uit 1994. De andere rollen die hij speelde zijn onder meer Dave Boyle in Mystic River, Jacob Singer in Jacob’s Ladder en Nuke LaLoosh in Bull Durham. Een van zijn meest recente werken verschijnt op Hulu’s Castle Rock. Behalve acteur is hij ook scenarioschrijver, producer, regisseur en muzikant.

Tim Robbins (6’5 ″)

Josh Duhamel (6’4 ″)

De Amerikaanse acteur en model Josh Duhamel kreeg zijn start in Hollywood via All My Children, de ABC-soap. Zijn optreden in de show leverde hem een ​​Outstanding Supporting Actor Award op bij de Daytime Emmy’s. Hij speelde vervolgens mee in NBC’s Las Vegas. Zijn belangrijkste werken van het afgelopen decennium waren onder meer een hoofdrol in Transformers: The Last Knight. Duhamel was van 2009 tot 2019 getrouwd met de beroemde Black Eyed Peas-zangeres Fergie en ze hebben samen één zoon.

Josh Duhamel (6’4 ″)

Ben Affleck (6’4 ″)

Tweevoudig Academy Award en drievoudig Golden Globe-winnaar Ben Affleck begon zijn carrière in de PBS-serie The Voyage of the Mimi in 1984. Sinds die tijd speelde hij mee in vele films, waaronder Dazed and Confused (1993), Good Will Hunting (1997), Pearl Harbor (2001) en Gone Girl (2014). Voor het geval je het nog niet wist, hij en zijn goede vriend Matt Damon wonnen een Oscar voor het schrijven van het scenario voor Good Will Hunting. Verder heeft Affleck Gone Baby Gone (2007), The Town (2010) en Argo (2012) geregisseerd.

Ben Affleck (6’4 ″)

Howard Stern (6’5 ″)

Sinds 2006 heeft de nationaal erkende radiopresentator en stem shows gehad op Sirius XM Satellite Radio. Hij was eerder op de openbare radio en begon daar in 1986. Howard Stern beschrijft zichzelf als de “King of All Media”, een titel die hij bedacht vanwege zijn succes buiten de radio. Hij was jurylid bij America’s Got Talent tussen 2012 en 2015, en hij heeft een aantal New York Times Best Sellers geschreven.

Howard Stern (6’5 ″)

Sacha Baron Cohen (6’3 ″)

Sacha Baron Cohen staat op 6’3 “en is getrouwd met de Australische actrice Isla Fisher, die op 5’3” staat. Cohen trok de aandacht van de wereld vanwege zijn satirische personages zoals Borat Sagdiyev, Bruno Gehard en Ali G. Cohen is ook in verschillende films verschenen, waaronder Les Mis érables, Hugo, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Borat en Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby. Borat 2 is bevestigd, hoewel er nog geen officiële releasedatums zijn.

Sacha Baron Cohen (6’3 ″)

Dwayne Johnson (6’5 ″)

Dwayne Johnson was vroeger beter bekend als “The Rock”, maar hij is een begrip geworden. Johnson worstelde acht jaar voor WWE voordat hij ging acteren. Zijn films hebben wereldwijd meer dan 8,99 miljard euro opgebracht, waardoor hij een van de meest winstgevende acteurs aller tijden is. Zijn filmcredits omvatten de hoofdrol in The Scorpion King en Hercules, stemacteurs in Disney’s Moana en Luke Hobbs in Fast & Furious.

Dwayne Johnson (6’5 ″)

Vince Vaughn (6’5 ″)

Vince Vaughn is nog steeds actief in Hollywood, maar we horen tegenwoordig niet veel over de ster. Hij begon met acteren in de jaren tachtig, maar kreeg pas meer aandacht toen hij speelde in de film Swingers uit 1996. Enkele van zijn andere acing-projecten zijn de films The Wedding Crashers, The Internship en Hacksaw Ridge, en de tv-serie True Detective. Vaughn speelde onlangs samen met Mel Gibson in de thriller Dragged Across Concrete.

Vince Vaughn (6’5 ″)

Jeff Goldblum (6’4 ″)

Jeff Goldblum, een man die op zichzelf staat, staat bekend om zijn eclectische persoonlijkheid en stijl. Hij speelde in films met een hoge opbrengst, zoals Jurassic Park en Independence Day. Enkele van zijn recentere werken zijn onder meer The Grand Budapest Hotel uit 2014 en Thor: Ragnarok 2 uit 2017. Hij heeft ook jazzband genaamd Jeff Goldblum en het Mildred Snitzer Orchestra. “The Capitol Studios Sessions”, hun eerste album, kwam uit in 2018.

Jeff Goldblum (6’4 ″)

Tom Selleck (6’4 ″)

De acteercarrière van Tom Selleck begon in 1965, dus het is geen verrassing dat hij zijn stoere look onder de knie heeft en zijn talent heeft ontwikkeld. Hij speelde acht jaar lang de privédetective Thomas Magnum op Magnum PI. Selleck heeft meer dan 50 andere credits op televisie en film, waaronder zijn rol van Dr. Richard Burke in de sitcom Friends en de New Yorkse politiecommissaris Frank Reagan in het drama Blue Bloods.

Tom Selleck (6’4 ″)

RuPaul (6’4 ″)

RuPaul Andre Charles, of gewoon RuPaul, wordt beschouwd als Amerika’s meest succesvolle drag queen, en begon meer dan 10 jaar geleden, in 2009, met het hosten en produceren van de realityshow RuPaul’s Drag Race. De show heeft al zes Primetime Emmy Awards gewonnen. Bovendien is RuPaul succesvol geweest als artiest en heeft hij 14 studioalbums uitgebracht. Hij is ook gaan acteren, verscheen in verschillende films en tv-shows, en schreef en publiceerde drie boeken.

RuPaul (6’4 ″)

Jason Momoa (6’4 ″)

Op 41-jarige leeftijd ziet Jason Momoa er nog steeds uit alsof hij in zijn fysieke bloei verkeert. Zijn grote lengte is zeker een voordeel. Sinds 1992 zit hij in de entertainmentindustrie en heeft hij rollen gespeeld die passen bij het gespierde frame dat hij heeft. Van Baba Voss op Apple TV + ‘s See tot Khal Drogo op HBO’s Game of Thrones tot Aquaman in the DC extended Universe, de acteur is zowel het fictieve als het niet-fictieve beangstigend.

Jason Momoa (6’4 ″)

Will Ferrell (6’3 ″)

Will Ferrell had een bloeiende start tijdens Saturday Night Live en hij maakt ons sindsdien aan het lachen. Van het schrijven en spelen in Anchorman: The Legend of Ron Burgundy tot de medeoprichter van de comedywebsite en het productiebedrijf Funny or Die, Ferrell weet zeker hoe hij iedereen aan het lachen moet maken. Hij staat misschien bekend om zijn komedie, maar hij heeft ook indrukwekkende acteerkrakers getoond in serieuze rollen. Op 24 maart 2015 kreeg hij zijn eigen Hollywood Walk of Fame-ster.

Will Ferrell (6’3 ″)

Liam Neeson (6’4 ″)

We verlaten je met dit citaat uit de film Taken: “Ik weet niet wie je bent. Ik weet niet wat je wilt. Als u losgeld zoekt, kan ik u vertellen dat ik geen geld heb. Maar wat ik wel heb, zijn een heel specifieke reeks vaardigheden, vaardigheden die ik heb opgedaan tijdens een zeer lange carrière. Vaardigheden die me een nachtmerrie maken voor mensen zoals jij. Als je mijn dochter nu laat gaan, is dat het einde. Ik zal je niet zoeken, ik zal je niet achtervolgen. Maar als je dat niet doet, zal ik je zoeken, ik zal je vinden, en ik zal je vermoorden. ”

Liam Neeson (6’4 ″)

Alexander Skarsgard (6’4 ″)

Alexander Skarsgard heeft zeker de Screen Actors Guild, Golden Globe en Primetime Emmy Awards verdiend die hij heeft gewonnen. Enkele van de rollen die hij heeft gespeeld zijn Eric Northman van True Blood, Perry White van Big Little Lies en Tarzan van de filmremake uit 2016. Hij komt uit een acteursfamilie. Zijn vader is de beroemde acteur, Stellan Skarsgard, en zijn broers en zussen zijn onder meer Bill Skarsgard (Pennywise in IT) en Gustaf Skarsgard (WestWorld).

Alexander Skarsgard (6’4 ″)

Jason Segel (6’4 ″)

Misschien ken je Jason Segel van zijn werk aan How I Met Your Mother, waar hij Marshall Eriksen speelde, of misschien van een van de verschillende komedies die hij heeft gemaakt, zoals Forgetting Sarah Marshall, Knocked Up en Sex Tape. Hoe het ook zij, hij laat alles graag los hangen. Hoewel we niet precies weten wat het betekent, werd Segel in 2012 door Harvard’s Hasty Pudding uitgeroepen tot Man van het Jaar.

Jason Segel (6’4 ″)

Chevy Chase (6’4 ″)

Chevy Chase werkte onvermoeibaar terwijl hij bij SNL was als schrijver en acteur, dus verdiende hij vijf Primetime Emmy-nominaties en won hij er drie. Hij was ook de gastheer van de Academy Awards in 1987 en 1988. Nadat hij de late night show had verlaten, kreeg hij erkenning voor zijn werk in de filmserie van National Lampoon, waar hij Clark W. Griswold speelde, en in Community, waarin hij Pierce Hawthorne speelde.

Chevy Chase (6’4 ″)

John Lithgow (6’4 ″)

De multi-getalenteerde John Lithgow ging naar Harvard en werd een Fulbright-geleerde. Hij woonde de London Academy of Music and Dramatic Art bij. Hij heeft twee Tony’s gewonnen voor zijn werk op Broadway, zes Emmy Awards voor tv en twee Golden Globe Awards voor film. Hij is ook genomineerd voor twee Oscars en vier Grammy Awards. Hij is ook een zanger, muzikant, dichter en auteur. Onnodig te zeggen dat hij een ster heeft op de Walk of Fame in Hollywood.

John Lithgow (6’4 ″)

Advertentie