Kom Kijken Naar Het Uniek Interieur Van Het Huis Van Dit 96-Jarige Vrouw!

Gepubliceerd op 05/05/2020
Advertentie

Unieke Inrichting

Toen het Ister vastengoed duo hoorde over het huis van de oude vrouw, waren ze erg benieuwd naar de binnenkant van dat huis. Het pand was eindelijk op de markt en geïnteresseerden kregen eindelijk de kans om te zien wat dit huis verborg. En we kunnen je verzekeren … dit is iets dat je nog nooit eerder hebt gezien! Het interieur van deze woning zal je verwonderen!

Unieke Inrichting

 

Eenvoudig huis

Op het eerste gezicht zou je niet denken dat er zich iets speciaals zou bevinden in het huis aan de Jane Street 148 in Toronto, Ontario. het is een heel eenvoudig en gewone straat waar alle huizen er precies hetzelfde uitzien. Maar nadat je het huis van deze oude vrouw zal binnengegaan, zou je zien dat dat verre van het geval is.

Eenvoudig Huis

Verwachtingen

Het hele verhaal begon toen de makelaars een telefoontje kregen over een huis dat de eigenaar van plan was te verkopen. Ze wisten niet wat ze ervan konden verwachten omdat het enige dat iedereen van dit huis wist, was dat dezelfde mensen daar al jaren woonden. Niemand heeft echt gezien hoe het er van binnen uitziet.

Verwchtingen

Normale Dag

Het begon allemaal als een normale dag op kantoor. De zussen, namelijk Carla en Gladys Spizzirri, deden hun normaal werk, waaronder het beantwoorden van telefoontjes, het laten zien van huizen en het proberen deals te sluiten. Ze vormden een geweldig team en werkten heel goed samen.

Normale Dag

Verrast

Carla en Gladys hielden van hun werk en deden het geweldig. ze hadden nooit zo’n interessante dag verwacht omdat de meeste van hun dagen heel normaal en allemaal hetzelfde waren. Ze waren totaal verrast!

Verrast

Een Telefoontje

De zusters hadden geen idee dat deze dag levensveranderend zou zijn toen ze het kantoor binnenliepen. Er was een grote verrassing op komst en het begon allemaal met een telefoontje.

De Telefoon Rinkelt

Normaal Telefoongesprek

De persoon aan de andere lijn heet Joyce. Ze is een oudere vrouw en ze belde omdat ze haar huis wilde verkopen. Het begon als een heel normaal telefoongesprek en ze hadden er niets speciaals van verwacht.

Normaal Telefoongesprek

 

Niet Leuk

 Toen de zusters Joyce hoorden praten, hoorden ze dat haar huis veel voor haar betekende. Hoewel ze begrepen dat ze haar huis echt wilde verkopen, konden ze horen dat ze het idee niet leuk vond.

Niet Leuk

Niet Blij

Meestal zijn mensen erg enthousiast over het maken van nieuwe veranderingen en verbeteringen in hun leven. Het is altijd leuk om iets nieuws te beginnen. Joyce was echter niet zo blij met het idee dat ze op het punt stond haar huis te verliezen.

Niet Blij

Geheimzinnig

De zussen waren erg benieuwd waarom Joyce zo geheimzinnig was. Ze wisten dat het meestal iets zou kunnen zijn dat hun bedrijf zou kunnen schaden, omdat ze er al ervaring mee hadden gehad. Ze wisten dat dit soms problemen kon maken in het verkoopproces van een huis. 

Geheimzinnig

Typische Problemen

Joyce’s geheim was veel groter dan iemand zich ooit had kunnen voorstellen. Het was niet iets typisch zoals zwarte schimmel of een defecte ketel in het huis. Het was iets dat de zusters nooit hadden kunnen zien aankomen.

Typische Problemen

Verwonderen

Zelfs met alle ervaring die de zussen hadden, waren ze niet voorbereid op wat hen te wachten stond. Ze hebben altijd goed werk geleverd en kenden de branche heel goed, maar dit zou hen totaal verwonderen.

Verwonderen

 Ideeën

De zussen probeerden ideeën te bedenken over wat ze in Joyce’s huis konden vinden. Ze werkten al heel lang bij het bedrijf en hadden vertrouwen in hun vaardigheden. Ze hadden een paar gekke ideeën, maar zelfs dat kwam niet overeen met wat ze daar zouden vinden. Ze dachten dat ze alles al hadden gezien en dat niks indruk op hen kon maken, maar ze hadden het mis.

Ideeën

Lage Verwachtingen

De zussen waren een van de beste in hun werk. ze kenden het vak heel goed en hadden al 3 jaar ervaring. Het feit dat ze Toronto zo goed kenden, hielp ook heel erg. Af en toe hadden ze echt geluk en vonden ze een geweldig huis dat nauwelijks werk nodig had en die onmiddellijk kon worden verkocht. Zou dat misschien Joyce’s geheim zijn? Hun verwachtingen waren erg laag.

Lage Verwachtingen

Bijzonder

Toen de makelaars voor het eerst met Joyce spraken, was ze heel geheimzinnig. Het huis had iets anders dan alle andere huizen in de buurt. Wat was er zo bijzonder aan het huis van Joyce?

Bijzonder

Onder De Indruk

De zussen waren echt onder de indruk van Joyce. Zelfs op haar oude leeftijd van 96 klonk ze heel duidelijk en leek ze in zeer goede vorm te zijn. Wat als ze verkeerd aan Joyce twijfelden? zouden ze haar huis een kans moeten geven?

Onder De Indruk

Als Alle Andere

Het huis zag er van buiten net zo uit als alle anderen in de buurt. Carla en Gladys hadden geen idee dat ze zo onder de indruk zouden zijn van wat ze in Joyce’s huis zouden vinden. maar toen ze naar binnen liepen…

Als Alle Anderen

Slechte Staat

De zussen waren echt bang dat het huis in slechte staat zou zijn nadat ze met Joyce hadden gesproken. Ze zei dat ze daar al zeven decennia woonde en dat ze in al die jaren behalve haar keuken niets aan haar huis deed.

Slechte Staat

Het Ergste

Carla en Gladys besloten dat het beter was om zich op het ergste voor te bereiden. Ze begrepen niet hoe Joyce daar 7 decennia had kunnen wonen zonder renovaties. Ze waren ervan overtuigd dat het huis in zeer slechte staat verkeerde.

Het Ergste

Vol Puin

Ze waren erg bezorgd dat het huis vol puin lag en dat ze veel tijd en moeite zouden moeten steken in het schoonmaken ervan. Hoe dichter ze bij de inspectiedag kwamen, hoe ongeruster ze werden.

Vol Puin

Locatie

Gelukkig bevond het huis zich in een zeer goede buurt. Ze wisten dat ze het vanwege het gebied voor een goede prijs konden verkopen. Locatie is immers een van de belangrijkste dingen als het om onroerend goed gaat.

Locatie

 

Schatting

Ze wisten niet hoeveel geld ze voor het pand konden krijgen. Het lag op een ideale locatie en ze hebben er al veel huizen verkocht voor een indrukwekkende prijs. Maar alles zou kunnen veranderen als het huis er van binnen slecht uitzag. Ze maakten wat berekeningen en schatten dat het huis $ 968.000 waard zou zijn.

Schatting

Slechts Een Schatting

Dit nummer was echter slechts een schatting. Alles zou kunnen veranderen als ze het huis zouden moeten renoveren. Het kon veel duurder worden dan verwacht voor hen. Ze waren bang dat ze met dit huis veel geld zouden verliezen.

Slechts Een Schatting

Ander Probleem

Naast dit probleem was er nog een andere. Joyce aarzelde erg om haar huis te verkopen. Het was een plek met veel herinneringen voor haar, en het was erg moeilijk om dat allemaal op te geven.

Ander Probleem

Verborgen

 De makelaars vonden het niet leuk dat Joyce iets voor hen verborgen hield. Ze begrepen dat ze zo gehecht was aan het huis, maar ze wilden echt weten wat er aan de hand was en waarom ze zo geheimzinnig deed.

Verborgen

Advertentie