Kijk Deze Foto’s Van Mensen Die Een Harde Les Leerden

Gepubliceerd op 04/30/2021
Advertentie

Het zit in de menselijke natuur. We hebben allemaal al eens iets gedaan wat we niet hadden moeten doen. Dit gebeurt zelfs vaker dan dat we durven toe te geven. Er is niks raars aan spijt hebben. Je voelt je wellicht beter als je de foto’s in dit artikel bekijkt. We weten zeker dat de mensen in de foto’s gelijk spijt hebben van wat ze hadden gedaan. Het voelde vast alsof ze een engeltje op de ene en een duiveltje op de andere schouder hadden zitten en dat ze uiteindelijk naar die laatste luisterden. Helaas was dat de verkeerde beslissing!

Nooit Meer Dit

Hij had de keuze gemaakt en nu moest hij ook op de blaren zitten. Je ziet aan de blik op zijn gezicht dat hij het niet enorm naar zijn zin had. Sorry, maat. Je hebt de keuze gemaakt en de gevolgen zul je ook moeten ondergaan. Iets zegt ons dat dit de allerlaatste keer was dat hij dit ooit deed.

Never Doing It Again

Nooit Meer Dit

Wanneer Je Je Kunnen Overschat

We zouden allemaal onszelf wat beter moeten leren kennen. Hierbij hoort ook dat we leren wat we wel en niet kunnen. Deze verhuizer heeft zijn kunnen duidelijk overschat. We weten niet 100% zeker of dit Skittles zijn maar als dat zo is, gaan we huilen. Dat is zoveel verspilde snoep.

When You Overestimate Your Abilities

Wanneer Je Je Kunnen Overschat

Ze Zijn Niet Eens Vergelijkbaar

Op z’n minst wist deze vrouw dat het antwoord niet pinda was. Ze had het echter alsnog fout. Een olifant is inderdaad groot. De maan is echter gigantisch! We weten zeker dat ze flink onder druk stond maar de maat van deze twee dingen is niet eens te vergelijken.

They Are Not Even Comparable

Ze Zijn Niet Eens Vergelijkbaar

Open Nooit Een Verfblik In Je Auto

Er zijn zoveel dingen die fout kunnen gaan met een blik verf. Een vuistregel is dat je er nooit één in een bewegende auto opent. Vertrouw ons maar. Je wil niet dat dit je overkomt. Deze persoon was er kapot van toen hij per ongeluk witte verf in zijn auto sproeide. Hou het blik dicht tot je thuis bent!

Do Not Open A Can Of Paint In Your Car

Open Nooit Een Verfblik In Je Auto

Het Zou Zomaar Zijn Laatste Kunnen Zijn

We hopen gewoon dat deze man zijn testament al heeft opgeschreven voordat deze foto is gemaakt. Je moet dit soort roekeloze acties vermijden. Één foute stap en het is klaar voor hem. Laten we hopen dat hij tenminste zijn les heeft geleerd.

It Could Very Well Be His Last

Het Zou Zomaar Zijn Laatste Kunnen Zijn

Wanneer Je Op De Verkeerde Plek Parkeert

Als je een voertuig hebt weet je waarschijnlijk dat je het niet in de weg van een vuilnistruck moet laten. Het zal bijna altijd misgaan. Dit keer kwam de persoon er gelukkig vrij schadeloos vanaf. Dat was echter vooral geluk.

When You Park In The Wrong Spot

Wanneer Je Op De Verkeerde Plek Parkeert

De Schuldige

Wiens schuld is dit? Ligt eraan aan wie je het vraagt. Ten eerste hadden er pionnen op het asfalt moeten staan dat nat was. Dus is het de schuld van de bouwvakkers. Maar de vrouw had misschien ook beter kunnen nadenken toen ze hierin reed.

The Person To Blame

De Schuldige

Laat Je Sleutels Op De Grond

Dit snapt iedereen. Als je gaat skydiven moet je niet uit het vliegtuig springen met je persoonlijke spullen in je zakken. Als je niet allerlei spullen permanent wil verliezen moet je dit doen met lege zakken. Volgende keer is het beter om je spullen gewoon op de grond te laten! Zo heb je niks om je zorgen over te maken.

Leave Your Keys On The Ground

Laat Je Sleutels Op De Grond

We Weten Dat Katten Een Hekel Aan Water Hebben

We weten allemaal dat katten niet erg gesteld zijn op water. Deze vent heeft het goed verknald. We zijn er zeker van dat hij overal op zijn lichaam krassen had toen hij uit bad kwam. Terwijl de foto werd gemaakt schreeuwde hij het uit. Kan je je voorstellen hoeveel pijn dit deed? Auw.

We Know Cats Hate The Water

We Weten Dat Katten Een Hekel Aan Water Hebben

Het Paard Teveel Vertrouwen

Iedereen houdt van dieren maar is het echt slim om een paard zo te vertrouwen? Wij zouden het niet riskeren. Deze man zal vast een dappere vent zijn. Maar één klein foutje en hij is er geweest. Zijn moed is bewonderenswaardig maar anderen zouden het als idioot aanduiden. Je moet je familiejuwelen altijd beschermen.

Trusting The Horse Too Much

Het Paard Teveel Vertrouwen

De Instructies Waren Erg Duidelijk

Hoe heeft iemand dit zo verkeerd begrepen? Er stonden duidelijke instructies op de envelope. Iedereen die niet blind is ziet dat je het diploma niet moet buigen. Dit is echt niet tof. We hopen vooral dat het diploma niet te beschadigd is. Kan je je voorstellen dat je je diploma zo krijgt?

The Instructions Had Been Very Clear

De Instructies Waren Erg Duidelijk

Stop Hem Er Niet Helemaal In

Weet jij hoe je een wijnfles opent? Als je het moeilijk vindt, koop dan gewoon een fles met draaidop. Mensen kunnen wanhopig worden als ze hun alcohol niet kunnen openen. Dat is de enige verklaring die we voor deze foto hebben. Het was absoluut niet nodig om het mes er helemaal in te drukken!

Do Not Put It All The Way

Stop Hem Er Niet Helemaal In

Als Het Koud Wordt

Als het weer zo is als op de foto kan je maar beter geen dingen buiten je huis laten. Er is een hele goeie kans dat ze zullen bevriezen. Deze man vergat de dweil in zijn emmer. Laten we het erop houden dat dit niet goed afliep. Het goede nieuws is dat hij het slechts hoeft te laten smelten en hem dan weer kan gebruiken.

When The Temperature Drops

Als Het Koud Wordt

Gebruik De Privéchat

Waar moeten we beginnen? Als je het ons vraagt begaan de vader en moeder allebei een fout. Ten eerste moet zij natuurlijk geen geheimen hebben voor haar man. Maar aan de andere kant moet hij niet tegen haar schreeuwen gewoon omdat ze naar een restaurant gaat. Het zou misschien helpen als ze in relatietherapie gaan.

Use The Private Messaging Option

Gebruik De Privéchat

Niet De Instructies Volgen

Hier nog een voorbeeld van mensen die de instructies niet volgen. In het bord staat precies uitgelegd wat je moet doen. Is het echt zo moeilijk om te doen wat er staat? De persoon die het toiletpapier er zo op heeft gelegd heeft geen excuus. Misschien was het een grapjas die graag de regels overtreedt.

Not Following The Instructions

Niet De Instructies Volgen

Veel Te Strak

Het is duidelijk dat deze man maar aan één ding dacht. Pure lol! Helaas ging het niet zoals hij het zich had voorgesteld. Zijn postuur zat in de weg. We zijn benieuwd hoe hij hieruit is gekomen. Denk je dat hij nog steeds gevangen zit?

Such A Tight Fit

Veel Te Strak

Kijken Naar Deze Foto Doet Al Zeer

Er liggen drie matrassen op hem te wachten. We kunnen echter al zien dat dit pijn gaat doen. Hiernaar kijken doet onze maag al draaien. We betwijfelen echt dat hij goed terechtkomt. Nog erger dat hij helemaal geen shirt aan heeft.

Just Looking At This Photo Hurts

Kijken Naar Deze Foto Doet Al Zeer

Als Je Een Gebroken Nek Wil

Probeert deze gast echt zijn nek te breken? Zo lijkt het wel. Er is absoluut geen reden dat hij dit zou moeten doen. Je denkt misschien dat het een goede foto waard is maar wij vinden van niet. Iets zegt ons dat het helemaal verkeerd voor hem afliep. Als je iemand ziet die dit probeert, stop diegene dan!

If You Want A Broken Neck

Als Je Een Gebroken Nek Wil

Op Het Randje Leven

Sommige mensen nemen graag risico’s. Het is prima om een durfal te zijn zolang je maar de nodige voorzichtigheid inbouwt. Deze kerel wilde letterlijk op het randje leven. We krijgen alleen al hoogtevrees als we naar deze foto kijken. Hij is vast de dapperste man op de planeet. Is hij zelfs wel een sterfelijke?

Living On The Edge

Op Het Randje Leven

Dit Is Teveel Van Het Goede

Als je goede kunst wil maken zul je dingen moeten opofferen. Meestal gewoon tijd en moeite. Deze vrouw leerde zeker haar les. Ze heeft waarschijnlijk spijt dat ze dit heeft gedaan, zeker omdat ze de meeste van haar wimpers heeft verloren. Auw.

This Is Too Much To Ask For

Dit Is Teveel Van Het Goede

Er Zijn Betere Manieren

We snappen echt niet hoe hij dit als een goed idee zag. Misschien wilde hij geen geld uitgeven aan een sterilisatie. Mensen, doe alsjeblieft niet wat hij deed. Er zijn zoveel dingen mis met deze foto dat we niet eens weten waar te beginnen. We weten vooral dat dit gevaarlijk is.

There Are Better Ways To Go About It

Er Zijn Betere Manieren

Voor Sommige Dingen Kun Je Beter Betalen

Er is niks mis met dingen op je eigen manier te doen om zo wat geld te sparen. Helaas moet je wel goed bedenken wat het risico en het voordeel ervan is. Deze man besloot om zijn enorme tv zelf thuis te brengen op zijn brommer. Hij kon zo alleen bijna niet meer rijden. Als hij nu gevallen is was het allemaal voor niks.

Some Things Are Worth Paying For

Voor Sommige Dingen Kun Je Beter Betalen

Er Is Nog Iets Als Zwaartekracht

Als je het ons vraagt lijkt het alsof dit misschien wel werkt. Misschien voorkomt de ladder dat de boom valt zodra hij klaar met zagen is. Wie houden we voor de gek? Dit is veel te gevaarlijk. Degene die deze foto maakte had de camera moeten neerleggen en de man moeten waarschuwen.

There Is Something Called Gravity

Er Is Nog Iets Als Zwaartekracht

Een Ongeluk Zit In Een Klein Hoekje

We hopen dat hij niet altijd op deze manier werkt. Je weet namelijk nooit wanneer het fout gaat. Hij zal verpletterd worden door het gewicht van de auto als er iets mis gaat. Hij ziet er misschien professioneel uit maar dit lijkt ons niet veilig. Je veiligheid moet altijd de hoogste prioriteit hebben.

An Accident Can Always Happen

Een Ongeluk Zit In Een Klein Hoekje

Zijn Helm Wordt Helemaal Vies

Wat ging er fout in deze foto? Deze man was van zijn milkshake aan het genieten toen hij het per ongeluk uit zijn mond liet sproeien. Misschien wilde hij de hond een slokje geven. Als dat zo was had hij dat veel simpeler kunnen doen. Hij hoefde niet helemaal in zijn helm te kotsen. Wat een troep!

Making A Mess Of His Helmet

Zijn Helm Wordt Helemaal Vies

Niet Met Hamers Dollen

Ten eerste kunnen we erkennen dat dit een fascinerende foto is. Desondanks denken we niet dat dit het risico waard was. Iemand moet hier geraakt zijn. Als je je gereedschap door wil geven, gooi er dan niet mee zoals hier.

Do Not Mess Around With Hammers

Niet Met Hamers Dollen

Advertentie