De duurste Scheidingsregelingen in de geschiedenis

Gepubliceerd op 09/13/2020
Advertentie

We weten allemaal hoe moeilijk een scheiding kan zijn voor beide betrokken partijen. Soms hebben de fans het ook moeilijk om te zien hoe het huwelijk van hun favoriete beroemdheden uit elkaar valt. We zullen echter nooit echt weten wat er in een huwelijk gebeurt, nietwaar? Hoewel we misschien de basis van het verhaal kennen, zullen we nooit de privédetails leren. Beroemdheden zijn echter uitzonderingen op deze regel. Blijf lezen om de hoogste Scheidingsregelingen van beroemdheden te vinden die de wereld ooit heeft gezien. Zet je schrap, want deze cijfers zullen je in shock brengen!

Steve & Elaine Wynn – € 622,35 miljoen

Steve en Elaine Wynn besloten het huwelijk een tweede kans te geven toen ze in 1991 hertrouwden. Helaas stopten de twee in 2010 voor de tweede keer. Wat betekent dat voor Wynn Resorts? Voor Steve moest hij zijn aandelen publiekelijk splitsen. Elaine wist meer dan € 629,91 miljoen aan voorraden veilig te stellen nadat hun scheiding was afgehandeld. Momenteel is Steve de CEO en Elaine is een directeur van de raad van bestuur.

Steve & Elaine Wynn – € 622,35 Miljoen

Paul McCartney & Heather Mills – € 40,82 miljoen

Paul McCartney en Heather Mills werden man en vrouw tijdens een bruiloft in Castle Leslie, Ierland. Terwijl ze hun geloften uitwisselden, was echtscheiding waarschijnlijk het verste waar ze aan denken. Ze moesten echter zes jaar later een echtscheidingsadvocaat inhuren. Mills besloot ondertussen zichzelf te vertegenwoordigen tijdens de procedure. McCartney bewonderde zijn ex-vrouw daarvoor en zei dat een dergelijke stap ‘lef vergde’.

Paul McCartney & Heather Mills – € 40,82 Miljoen

Madonna & Guy Ritchie – € 77,27 miljoen

Madonna en Guy Ritchie ontmoetten elkaar voor het eerst ergens in november 1998. Ze trouwden twee jaar later in Skibo Castle, Schotland, en verwelkomden al snel een zoon op de wereld. Ze noemden hem Rocco. In 2006 adopteerden ze ook een kind uit Malawi en noemden hem David. In 2008 vroeg Madonna echter om echtscheiding en hun verbintenis werd effectief ontbonden via decreet nisi. Het is maar goed dat ze een compromis konden sluiten in het belang van hun twee zonen.

Madonna & Guy Ritchie – € 77,27 Miljoen

Neil Diamond & Marcia Murphey – € 125,98 miljoen

Neil Diamond en Marcia Murphey waren 25 jaar met elkaar getrouwd toen ze gingen scheiden. Murphey wees op Diamond’s ontrouw als reden voor de splitsing. De twee hebben een paar zonen tussen hen in.

Neil Diamond & Marcia Murphey – € 125,98 Miljoen

Demi Moore & Bruce Willis – € 75,59 miljoen

Bruce Willis en Demi Moore zijn enkele van de grootste sterren in hun tijd. Het moet moeilijk zijn geweest om alles geheim te houden toen ze na 11 jaar gingen scheiden. Het echtpaar deelt drie dochters. De scheiding werd in 2000 afgerond en Willis gaf toe dat hij ‘gefaald had als vader en echtgenoot’.

Demi Moore & Bruce Willis – € 75,59 Miljoen

Robert & Sheila Johnson – € 335,95 miljoen

Robert en Sheila Johnson hebben samen Black Entertainment Television opgericht. Ze hebben 33 jaar als man en vrouw doorgebracht totdat ze de scheiding aanvroegen. Indrukwekkend was dat Sheila na de procedure naar schatting € 562,72 miljoen waard was . Wauw!

Robert & Sheila Johnson – € 335,95 Miljoen

Dmitry & Elena Rybolovleva – € 3,78 miljard

Wist je dat de scheiding van Dmitry en Elena vaak de duurste in de geschiedenis wordt genoemd? Het is waar. Ze waren 26 jaar getrouwd totdat ze gingen scheiden. De procedure duurde in totaal zes jaar. Ze moeten de beste echtscheidingsadvocaten hebben ingehuurd om het zo lang te laten duren!

Dmitry & Elena Rybolovleva – € 3,78 miljard

Michael & Diandra Douglas – € 37,79 miljoen

Michael was 32 jaar oud toen hij trouwde met de 19-jarige Diandra Luker , die het kind was van een Oostenrijkse diplomaat. Ze beviel van een zoon in het jaar na hun huwelijksceremonie. Het paar ging echter uiteindelijk hun eigen weg in 1995.

Michael & Diandra Douglas - € 37,79 miljoen

Rupert Murdoch & Anna Maria Torv – € 1,01 miljard

Rupert Murdoch trouwde in 1967 voor de tweede keer. Zijn bruid was niemand minder dan Anna Maria Torv , met wie hij drie kinderen heeft. Ze brachten 32 jaar samen door, maar gingen in 1999 scheiden.

Rupert Murdoch & Anna Maria Torv - € 1,01 miljard

Eddie & Nicole Murphy – € 12.60 miljoen

De komiek en het model scheidden in 2006, tot ieders teleurstelling. Het paar was 13 jaar samen toen ze stopten. Murphy heeft films als Shrek en The Nutty Professor op zijn naam staan ​​en hij had zich waarschijnlijk meer dan € 12,60 miljoen kunnen veroorloven . Helaas hebben ze een huwelijkscontract getekend voordat ze trouwden.

Eddie & Nicole Murphy – € 12.60 miljoen

David Hasselhoff & Pamela Bach – € 4,20 miljoen

Dit moet een van de meest bizarre nederzettingen op de lijst zijn. Terwijl Pamela Bach na hun scheiding € 4,20 miljoen kon krijgen , zou het onjuist zijn om te denken dat ze de oorlog heeft gewonnen. David Hasselhoff kon uiteindelijk volledig weglopen met zijn naam, “The Hoff!”

David Hasselhoff & Pamela Bach – € 4,20 miljoen

Rupert Murdoch & Wendi Deng – € 1.51 miljoen

Het kostte Rupert Murdoch slechts 17 dagen na zijn scheiding met Anna Maria Torv om geloften uit te wisselen met Wendi Deng. Het paar verwelkomde samen twee lieve dochters op de wereld. Helaas hebben ze 14 jaar later een scheiding aangevraagd. Interessant genoeg is Murdoch in totaal vier keer getrouwd. Hij is ook de vader van zes kinderen.

Rupert Murdoch & Wendi Deng – € 1.51 miljoen

Bernie & Slavica Ecclestone – € 0,84 miljard

Bernie Ecclestone is een Britse ondernemer die al 23 jaar getrouwd was met de Kroatische bom Slavica . Ze moesten het hoofd bieden aan enkele uitdagingen in de vorm van hun leeftijdsverschil van 28 jaar en een taalbarrière, maar het was duidelijk dat ze verliefd op elkaar waren. Als bewijs hebben ze zelfs twee kinderen tussen hen. Helaas moesten ze in 2009 de diensten van een echtscheidingsadvocaat inhuren.

Bernie & Slavica Ecclestone – € 0,84 miljard

Alec & Jocelyn Wildenstein – € 2,10 miljard

Alec en Jocelyn Wildenstein wisselden hun geloften uit in 1978. Samen hebben ze twee lieve kinderen: Diane en Alec, Jr. Hun relatie was bekend, vooral vanwege de uitgebreide operaties die Jocelyn had. Ze wilde er meer katachtig uitzien, zodat Alec haar meer aandacht zou schenken. Desondanks scheidden de twee na 21 jaar huwelijk. Jocelyn kreeg er € 2,10 miljard uit en ontving 13 jaar lang € 83,99 miljoen per jaar. Het is fascinerend om te weten dat de rechter Jocelyn feitelijk heeft verboden het alimentatiegeld te gebruiken voor meer cosmetische operaties!

Alec & Jocelyn Wildenstein – € 2,10 miljard

Harrison Ford & Melissa Mathison – € 99,11 miljoen

Harrison Ford, vooral bekend van het uitbeelden van Indiana Jones en Han Solo, was in totaal 17 jaar samen met zijn tweede vrouw Melissa Mathison. Ze hebben ook twee kinderen tussen hen. Het was in 2004 dat ze voor een scheiding een advocaat moesten raadplegen.

Harrison Ford & Melissa Mathison – € 99,11 miljoen

Craig McCaw & Wendy Petrak – € 377,94 miljoen

Craig McCaw, de oprichter van McGaw Cellular, nam de beslissing om het bedrijf voor meer dan € 10,08 miljard aan AT&T te verkopen. Wauw! De reden dat hij op de lijst kwam, is echter zijn scheiding van Wendy Petrak . De twee waren 21 jaar getrouwd tot 1995, het jaar waarin ze scheidden. Petrak’s echtscheidingsadvocaat moet uitstekend zijn geweest, aangezien ze een alimentatie van € 377,94 miljoen kon ontvangen .

Craig McCaw & Wendy Petrak – € 377,94 miljoen

Lionel Richie & Diane Richie – € 21,00 miljoen

Lionel Richie begon een affaire met Diane Alexander terwijl hij nog getrouwd was met zijn eerste vrouw Brenda Harvey. In 1993 scheidden hij en Harvey eindelijk van elkaar na 18 jaar getrouwd te zijn geweest. Na twee jaar liep Lionel met Alexander door het gangpad. Het echtpaar heeft twee kinderen tussen hen. Helaas hebben ze in 2003 een scheiding aangevraagd.

Lionel Richie & Diane Richie – € 21,00 miljoen

Dr.Phil McGraw en Debbie Higgins – Ca. € 0,84 miljoen

Dr. Phil McGraw was pas 20 jaar oud toen hij in 1970 aan zijn eerste echtgenoot Debbie Higgins McCall werd gekoppeld. Ze was een homecoming queen en een ex-cheerleader. Ze kregen een nietigverklaring in 1973 en Higgins beweerde dat McGraw een dominante persoon was.

Dr.Phil McGraw en Debbie Higgins – Ca. € 0,84 miljoen

Heidi Klum & Seal – € 58,79 miljoen

Het doet nog steeds pijn om te bedenken hoe het “It” -paar uit elkaar is gegaan. We waren allemaal heel blij om te horen dat Heidi Klum en Seal in 2005 eindelijk door het gangpad liepen. Ze hernieuwden zelfs elk jaar hun geloften en vierden hun jubileum met hun vrienden en familie. Ze waren zeven jaar samen en delen samen drie kinderen. Bovendien adopteerde Seal zelfs Heidi’s dochter uit een mislukt huwelijk. Hun scheiding werd in 2015 afgerond.

Heidi Klum & Seal – € 58,79 miljoen

Mel Gibson & Robyn Moore – € 356,95 miljoen

De acteercarrière van Mel Gibson bloeide net toen hij voor het eerst een tandheelkundige verpleegster ontmoette die Robyn heette. In 1980 werden de twee man en vrouw en hebben ze samen zes zonen en een dochter. Ze gingen echter scheiden na 26 jaar samen te zijn geweest. Gibson gaf toe dat hun ruzie het gevolg was van zijn arrestatie met DUI in Malibu.

Mel Gibson & Robyn Moore – € 356,95 miljoen

Frank & Jamie McCourt – € 109,18 miljoen

Het is behoorlijk indrukwekkend hoe Frank McCourt eigenaar is van de Fox Entertainment Group en Dodgers Stadium, nietwaar? In 1979 trouwde hij met zijn studievriend Jamie McCourt. Ze hebben samen vier zonen. Helaas besloten de twee in 2011 om echtscheiding aan te vragen. Hun echtscheidingsadvocaten hadden destijds allebei te maken met ernstig verzet.

Frank & Jamie McCourt – € 109,18 miljoen

Harold Hamm & Sue Ann Arnall – € 818,88 miljoen

Harold Hamm is gemakkelijk een van de grootste namen in de olie- en gasindustrie. Hij trouwde in 1988 met een econoom en advocaat genaamd Sue Ann Arnall. Ze hebben samen twee dochters, maar dat was niet de bedoeling. Ze stopten ermee in 2005, hoewel ze in 2012 officieel zijn gescheiden.

Harold Hamm & Sue Ann Arnall – € 818,88 miljoen

Angelina Jolie & Brad Pitt – € 335,95 miljoen

Geen enkel ander stel in de recente Hollywood-geschiedenis werd zo bewonderd als ” Brangelina .” De twee ontmoetten elkaar voor het eerst na het samen filmen van een film en begonnen te daten in 2006. Acht jaar later trouwden ze en hebben ze samen negen kinderen, zowel biologisch als geadopteerd. Het nieuws dat ze uit elkaar gingen, brak in 2016 uit en het brak ieders hart. Hun scheiding kost naar schatting zo’n € 335,95 miljoen .

Angelina Jolie & Brad Pitt – € 335,95 miljoen

Jennifer Lopez & Chris Judd – € 11,76 miljoen

Nadat Jennifer Lopez het had afgeblazen met Sean Combs, begon ze een relatie met Chris Judd, een voormalig back-updanseres. De twee trouwden uiteindelijk, maar de unie duurde in totaal minder dan een jaar.

Jennifer Lopez & Chris Judd – € 11,76 miljoen

Ron Perelman & Ellen Barkin – € 16,80 miljoen

Hier is een leuk feit: Ron Perelman is de 36e rijkste man van Amerika! Het was in 1999 dat hij werd voorgesteld aan actrice Ellen Barkin op een Oscar-afterparty georganiseerd door Vanity Fair. Ze werd een jaar later zijn vierde vrouw. Na vijf jaar samen hebben ze een scheiding aangevraagd. Bronnen zeggen dat Ellen een schikking van tussen de € 16,80 miljoen en € 54,59 miljoen heeft kunnen ontvangen .

Ron Perelman & Ellen Barkin – € 16,80 miljoen

Greg Norman & Laura Andrassy – € 86,51 miljoen

De Australische professionele golfer en zakenman Greg Norman was in een huwelijk met Laura Andrassy in de jaren 1981 tot 2007. Hij verliet uiteindelijk Andrassy om bij tennisser Chris Evert te zijn. Helaas was die relatie ook niet voorbestemd en na een jaar ging hij met haar uit elkaar.

Greg Norman & Laura Andrassy – € 86,51 miljoen

Kenny & Marianne Rogers – € 50,39 miljoen

Countrymuzikant Kenny Rogers en actrice Marianne Gordon waren van 1977 tot 1993 getrouwd. De twee hadden samen een zoon genaamd Christopher. Na 15 jaar van hun leven samen te hebben doorgebracht, raadpleegden ze een echtscheidingsadvocaat om hun scheiding officieel te maken.

Kenny & Marianne Rogers – € 50,39 miljoen

Johnny Carson & Joanna Holland – € 16,80 miljoen

Wist je dat de geliefde komiek en presentator van een talkshow Johnny Carson in totaal vier keer getrouwd was? Tijdens het 10-jarig jubileumfeest van The Tonight Show deed hij een belangrijke mededeling. Hij onthulde dat hij en Joanna Holland net eerder die dag waren gaan liften, waardoor de andere aanwezigen uiteindelijk werden geschokt. Ze diende op 8 maart 1983 een echtscheiding in, die in 1985 werd afgerond.

Johnny Carson & Joanna Holland – € 16,80 miljoen

Kelsey & Camille Grammer – € 25,20 miljoen

Kelsey en Camille Grammer hebben elkaar eigenlijk ontmoet op een blind date in 1996! De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis. Ze liepen het jaar daarop door het gangpad en hebben samen twee kinderen. Helaas werd hun scheiding in 2010 afgerond.

Kelsey & Camille Grammer – € 25,20 miljoen

Tiger Woods & Elin Nordegren – € 629,91 miljoen

Tiger Woods ontmoette Elin Nordegren voor het eerst tijdens het Open Kampioenschap van 2001 en het duurde niet lang voordat ze een relatie begonnen. De meeste mensen weten dat ze twee kinderen tussen hen in hebben. Hun scheiding kreeg in 2010 veel publiciteit nadat Tiger’s buitenechtelijke affaires aan het licht kwamen.

Tiger Woods & Elin Nordegren – € 629,91 miljoen

Prince Charles & Princess Diana – € 19,32 miljoen

In het begin dacht iedereen dat prins Charles en prinses Diana het perfecte stel waren. Het grote publiek was enthousiast toen ze de verloving aankondigden. We hielden ook allemaal van hun twee zonen, prins William en prins Harry. Prinses Di werd vooral aanbeden vanwege haar liefdadige karakter en filantropische neigingen. Iedereen was er kapot van toen hun rommelige scheiding op het nieuws kwam. In 1997, een jaar na de scheiding, stierf Diana bij een tragisch auto-incident.

Prince Charles & Princess Diana – € 19,32 miljoen

Alec Baldwin & Kim Basinger – Ca. € 2,52 miljoen

Alec Baldwin en Kim Basinger begonnen elkaar te zien nadat ze elkaar ontmoetten op de set van de romantische komedie The Marrying Man uit 1991 . Na drie jaar trouwden ze en verwelkomden ze samen een dochter. Helaas zijn ze in 2002 gescheiden.

Alec Baldwin & Kim Basinger – Ca. € 2,52 miljoen

Gwen Stefani & Gavin Rossdale – € 2,10 miljoen

De Amerikaanse muzikant Gwen Stefani en de Engelse gitarist-zanger Gavin Rossdale ontmoetten elkaar voor het eerst ergens in 1995. Ze wisselden uiteindelijk geloften uit in het jaar 2002. Het paar heeft samen drie zonen. Helaas zijn ze in 2016 gescheiden.

Gwen Stefani & Gavin Rossdale – € 2,10 miljoen

Hilary Duff & Mike Comrie – € 2,10 miljoen

Wie niet van Hilary Duff houdt, heeft geen hart! Persoonlijk zijn we grote fans en daarom waren we heel blij om het nieuws te horen over haar huwelijk met voormalig hockeyspeler Mike Comrie in 2010. De twee hebben een zoon, Luca. Ze gingen zes jaar later uit elkaar, hoewel het een minnelijke breuk was.

Hilary Duff & Mike Comrie – € 2,10 miljoen

Teddy Landau en Michelle Branch – Ca. € 251,96 000

De getalenteerde Michelle Branch trouwde in 2004 met bassist Teddy Landau. Een jaar later beviel ze van hun dochter Owen. Een decennium later werd hun scheiding echter officieel gemaakt.

Teddy Landau en Michelle Branch – Ca. € 251,96 000

Mick Jagger & Jerry Hall – Tussen € 12,60 – € 16,80 miljoen

Mick Jagger en Jerry Hall trouwden in 1991 op Bali. Na 8 jaar besloten ze hun eigen weg te gaan. Hall scheiding aanvroeg in januari 1999 toen ze hoorde over zijn affaire met Luciana Morad . Om zout in de wond te wrijven, werd de Braziliaanse bom zwanger van de slinger!

Mick Jagger & Jerry Hall – Tussen € 12,60 – € 16,80 miljoen

Steven Spielberg & Amy Irving – € 83,99 miljoen

Je zult gefascineerd zijn om meer te weten te komen over Steven Spielberg en Amy Irving! Destijds was ze een actrice die net begon en hij was een regisseur die net zijn eerste film afrondde. Ze liepen door het gangpad in 1984, maar stopten ermee in 1989. Irving ontving een alimentatie die de helft van de activa van Spielberg waard was nadat de rechter hun huwelijkse voorwaarden ongeldig achtte. Het was tenslotte op een servet geschreven!

Steven Spielberg & Amy Irving – € 83,99 miljoen

Michael Jordan & Juanita Vanoy – € 141,10 miljoen

De relatie tussen Michael Jordan en Juanita Vanoy was het resultaat van alweer een succesvolle blind date. Helaas zijn ze gescheiden nadat ze 17 jaar samen hadden doorgebracht. Michael Jordan heeft tijdens zijn NBA-carrière misschien records gevestigd, maar hij heeft ook een record gevestigd in de echtscheidingsgeschiedenis toen ze samen de duurste scheiding hadden op dat moment.

Michael Jordan & Juanita Vanoy – € 141,10 miljoen

Kevin Costner & Cindy Silva – € 67,19 miljoen

Kevin Costner wisselde in 1978 geloften uit met zijn studievriendin Cindy Silva. Dit was natuurlijk voordat hij een grote ster werd. Na 16 jaar besloot het echtpaar te scheiden. Costner was toen een vooraanstaand acteur en Silva ontving een alimentatie ter waarde van € 67,19 miljoen .

Kevin Costner & Cindy Silva – € 67,19 miljoen

James Cameron & Linda Hamilton – € 41,99 miljoen

Wist je dat James Cameron en Linda Hamilton hun relatie begonnen toen ze samen aan Terminator 2 werkten ? Dit was in 1991 en Cameron was nog steeds met iemand anders getrouwd. Helaas eindigde hun uiteindelijke huwelijk toen Hamilton zijn ontrouw ontdekte. Hij had haar bedrogen met voormalig model en actrice Suzy Amis.

James Cameron & Linda Hamilton – € 41,99 miljoen

Phil Collins & Orianne Cevey – € 39,47 miljoen

Oké, we hopen dat je klaar bent voor dit bizarre verhaal. De twee zijn getrouwd, gescheiden en weer herenigd! Blijkbaar nam Cevey niet de moeite om de schikking die ze toen had ontvangen terug te geven. Hé, misschien merkte Collins het niet eens op omdat het geen deuk in zijn bankrekening had gemaakt!

Phil Collins & Orianne Cevey – € 39,47 miljoen

Johnny Depp & Amber Heard – € 5,88 miljoen

De twee hadden een waardige huwelijksceremonie en brachten 15 maanden samen door als man en vrouw. Heard diende echter naast een scheiding van hem een ​​straatverbod in tegen Depp. U hebt waarschijnlijk de intense echtscheidingsprocedure gehoord. Toen Heard haar schikking ontving, besloot ze deze te schenken aan organisaties die zich richten op het helpen van medeslachtoffers van huiselijk geweld.

Johnny Depp & Amber Heard – € 5,88 miljoen

Chris Rock & Malaak Compton-Rock – € 29,40 miljoen

Chris en Malaak waren 18 jaar samen, maar ze waren niet bedoeld voor een sprookjesachtig einde. De eerste heeft sindsdien toegegeven affaires te hebben gehad met drie vrouwen, hoewel de scheiding voor hem diende als een realiteitscheck. Toen het in 2016 werd afgerond, kwam hij samen met Megalyn Echikunwoke .

Chris Rock & Malaak Compton-Rock – € 29,40 miljoen

Tom Cruise & Katie Holmes – € 8,40 miljoen

Ze waren zes jaar samen voordat ze uit elkaar gingen. Tom en Katie hebben ook een kind tussen hen in. Het gerucht gaat dat ze uit elkaar zijn gegaan vanwege zijn fixatie met en haar ongeloof in de Scientology Kerk. Naar verluidt maakte Katie zich zorgen over de veiligheid van hun dochter. De scheiding werd privé gehouden, net als de leer van de kerk. Katie was de derde vrouw van Tom Cruise.

Tom Cruise & Katie Holmes – € 8,40 miljoen

Tom Cruise & Nicole Kidman – €179.73 Miljoen

We hebben hier weer een scheiding van Tom Cruise, dit keer met zijn tweede vrouw Nicole Kidman. Het prachtige stel was ongeveer tien jaar getrouwd en ze hebben samen twee geadopteerde kinderen. Toen ze uit elkaar gingen, was het naar verluidt een minnelijke splitsing en kozen ze ervoor om onder elkaar te schikken. Voor deze twee hoef je niet alles te slepen in een vermoeiende veldslag!

Tom Cruise & Nicole Kidman – €179.73 Miljoen

Britney Spears & Kevin Federline – € 0,84 miljoen

Hoewel er veel publiciteit was over de relatie tussen Britney Spears en Kevin Federline, waren ze eigenlijk maar twee jaar getrouwd. Toen Britney wilde scheiden, schrok Kevin volledig. Hij kon op zijn minst een schikking van € 0,84 miljoen en kinderbijslag krijgen.

Britney Spears & Kevin Federline – € 0,84 miljoen

Burt Reynolds & Loni Anderson – € 209,97K

Hoewel Burt en Loni het langst niet samen waren, duurde hun echtscheidingsprocedure 22 jaar. Het was een vervelende en de omstandigheden waren rommelig. Reynolds vroeg ook faillissement aan voordat hij de schikking kon betalen. De rest kon hij haar pas in 2014 betalen.

Burt Reynolds & Loni Anderson – € 209,97K

Mariah Carey & Nick Cannon – € 7.56 miljoen

Mariah Carey trouwde in 2008 met Nick Cannon. Zes jaar later stopte het stel ermee. Carey heeft misschien de voogdij over hun kinderen gekregen, maar Cannon stopt geld in een trustfonds voor de tweeling. De kinderen waren een groot probleem in de scheidingsregeling. Uit het papierwerk blijkt zelfs dat de kinderen niet naar iemand anders mochten verwijzen als mama en papa.

Mariah Carey & Nick Cannon – € 7.56 miljoen

Robin Wright & Sean Penn – € 50,39 miljoen

Tegenwoordig is actrice Robin Wright vooral bekend om haar geweldige vertolking van Claire Underwood in de Netflix-show House of Cards . Ze stond echter bekend als Buttercup in the Princess Bride en de vrouw van Sean Penn. Hun scheiding werd definitief gemaakt in 2009 en ze liep weg met de helft van zijn vermogen.

Robin Wright & Sean Penn – € 50,39 miljoen

Jessica Simpson & Nick Lachey – € 10,08 miljoen

Jessica Simpson en Nick Lachey hebben hun huwelijk in 2006 afgeblazen nadat ze vier jaar samen hadden doorgebracht. Ze werden een bekend stel nadat hun realityshow in de lucht was, maar hun huwelijk was niet bedoeld om eeuwig te duren.

Jessica Simpson & Nick Lachey – € 10,08 miljoen

Christina Milian & The Dream – € 3,36 miljoen

Het R & B-droomkoppel ging in 2009 aan de slag en het duurde slechts 10 maanden voordat ze de scheiding aanvroegen. De twee blijven beleefd tegenover elkaar, en ze blijven zelfs met elkaar samenwerken!

Christina Milian & The Dream – € 3,36 miljoen

Kim Kardashian & Kris Humphries – € 0,84 miljoen

Hun vakbond duurde in totaal maar 72 dagen, hoewel het ook voor deze twee en een halve maand behoorlijk duur was. Toen de realityster en basketbalspeler in 2011 met elkaar trouwden, beweerden ze allebei dat ze wisten dat het niet zou lukken.

Kim Kardashian & Kris Humphries – € 0,84 miljoen

Janet Jackson & Rene Elizondo – € 8,40 miljoen

Janet Jackson besloot haar huwelijk met Rene Elizondo negen jaar lang geheim te houden. Het werd pas algemeen bekend toen hij in 2000 de scheiding aanvroeg. Ze hadden een huwelijkse voorwaarden, hoewel Elizondo besloot haar aan te klagen voor partnerondersteuning. Hij won uiteindelijk meer dan € 8,40 miljoen .

Janet Jackson & Rene Elizondo – € 8,40 miljoen

Christie Brinkley & Peter Cook – € 1,76 miljoen

Christie Brinkley en Peter Cook waren tien jaar getrouwd voordat hun verbintenis ten einde liep. Het was een rommelige breuk die werd veroorzaakt door de onthulling van Cooks affaire. Blijkbaar had hij haar bedrogen met een 18-jarig meisje in de Hamptons! Yikes.

Christie Brinkley & Peter Cook – € 1,76 miljoen

Hulk & Linda Hogan – € 8,40 miljoen

Terwijl Linda in 2007 de scheiding aanvroeg, duurde het ongeveer vier jaar voordat ze het eens zouden worden over een schikking. De twee zijn inmiddels verhuisd en Hulk Hogan is nu getrouwd met Jennifer McDaniel. Ondertussen werd Linda voor het laatst gemeld met een relatie met een 19-jarige genaamd Charlie Hill. De twee zijn sindsdien uit elkaar.

Hulk & Linda Hogan – € 8,40 miljoen

Kris & Bruce Jenner – € 2,10 miljoen

Dit beroemde reality-tv-paar Kris en Bruce Jenner gingen in 2015 hun eigen weg, en ze hebben twee prachtige dochters tussen hen in. Hoewel ze wat moeilijke tijden samen hadden, onderhouden ze een redelijk goede relatie. We wedden dat de goede wil in het belang is van hun grote familie.

Kris & Bruce Jenner – € 2,10 miljoen

James Packer & Erica Baxter – € 79,79 miljoen

Toen James Packer en Erica Baxter in 2013 scheidden, kon de eerste snel verder. Het duurde niet lang voordat hij betrokken raakte bij supermodel Miranda Kerr. Ondertussen verhuisde Baxter met hun drie kinderen naar Los Angeles. Ondanks hun scheiding komt Packer regelmatig langs om de kinderen te zien.

James Packer & Erica Baxter – € 79,79 miljoen

Kate Winslet & Jim Threapleton – € 3,36 miljoen

Na drie jaar samen zijn de Academy Award-winnende actrice Kate Winslet en regisseur Jim Threapleton in 2010 gescheiden. Ze blijven vriendschappelijk met elkaar en zetten waarschijnlijk hun slechte gevoelens opzij om hun jonge dochter Mia een fijn leven te geven.

Kate Winslet & Jim Threapleton – € 3,36 miljoen

Khloe Kardashian & Lamar Odom – € 5,88 miljoen

Vervolgens hebben we nog een Kardashian op de lijst! Khloe besloot te stoppen met baller Lamar Odom. Ze ontving een schikking van € 5,88 miljoen als alimentatie ondanks huwelijkse voorwaarden. Lamar heeft een nettowaarde van ongeveer € 97,43 miljoen , dus misschien deed het zijn financiën niet eens pijn!

Khloe Kardashian & Lamar Odom – € 5,88 miljoen

Cheryl & Ashley Cole – € 6,30 miljoen

Terwijl Cheryl aanvankelijk beweerde dat ze niets van Ashley’s geld wilde, kreeg ze na hun scheiding toch € 6,30 miljoen van hem. Hé, dat is helemaal geen slecht bedrag! Dit geldt vooral omdat ze blijkbaar haar verwachtingen laag hield.

Cheryl & Ashley Cole – € 6,30 miljoen

Alex Rodriguez & Cynthia Scurtis – € 10,08 miljoen

Hier hebben we weer een rommelige atletenscheiding tussen A-Rod en Cynthia Scurtis . Ze kregen zes jaar en twee kinderen samen. De scheiding werd definitief gemaakt in 2008. Er gingen veel geruchten de ronde over de scheiding, maar ze hielden mama bij de details. De schikking wordt geschat op ongeveer € 10,08 miljoen , hoewel niemand dit zeker weet.

Alex Rodriguez & Cynthia Scurtis – € 10,08 miljoen

Jeff Gordon & Brooke Sealey – € 12,60 miljoen

In 1994 liep Daytona 500-winnaar Jeff Gordon door het gangpad met Brooke Sealey. Na acht jaar vroegen ze om echtscheiding. Het was een kinderloos huwelijk maar Gordon kreeg een schikking van € 12,60 miljoen .

Jeff Gordon & Brooke Sealey – € 12,60 miljoen

Brad Pitt & Jennifer Aniston – € 50,39 miljoen

Ze waren al twee jaar aan het daten toen ze besloten dat het tijd was om de relatie officieel te maken tijdens een Malibu-ceremonie in 2000. Brad Pitt en Jennifer Aniston vormden een van de beroemdste Hollywood-koppels van hun tijd. Je kunt je voorstellen hoe boos fans waren toen hun scheiding de krantenkoppen haalde in 2005. Het is niet nodig om verder in te gaan op de kwestie, aangezien iedereen weet hoe intens de Aniston vs Jolie-debatten waren.

Brad Pitt & Jennifer Aniston – € 50,39 miljoen

Ted Danson & Casey Coates – € 25,20 miljoen

Proost acteur Ted Danson trouwde voor de tweede keer met producer Cassandra Coates in 1977. Coates kreeg een beroerte toen ze in 1979 beviel van hun kind. Danson besteedde toen veel tijd aan de zorg voor zijn vrouw en haar assisteren bij haar herstel. Ze hadden ook een geadopteerde dochter, Alexis. Helaas gingen ze in 1993 scheiden toen werd onthuld dat hij Whoopi Goldberg heimelijk zag. Het was destijds een van de duurste echtscheidingen in Hollywood!

Ted Danson & Casey Coates – € 25,20 miljoen

Pauline Chai & Dr. Khoo Kay Peng – € 67,19 miljoen

Voor degenen die het Maleisische echtpaar niet kennen: Pauline Chai is een schoonheidskoningin en Dr. Khoo Kay Peng is een zakenman die toevallig de 44e rijkste persoon in hun land is. De twee trouwden in 1970, niet lang nadat ze tot Miss Malaysia was gekroond. Ze hebben samen vijf kinderen. Ze zijn 45 jaar na hun huwelijk gescheiden en veel van hun persoonlijke gegevens zijn openbaar gemaakt!

Pauline Chai & Dr. Khoo Kay Peng – € 67,19 miljoen

Boris Berezovsky & Galina Besharova – € 134,38 miljoen

Als deze namen u niets zeggen, geven we u een nuttige herinnering. De Russische zakenman, wetenschapper en regeringsfunctionaris Boris Berezovsky was van 1991 tot 2010 getrouwd met Galina. De scheiding kostte hem maar liefst € 134,38 miljoen .

Boris Berezovsky & Galina Besharova – € 134,38 miljoen

Adnan Khashoggi & Soraya Khashoggi – € 734,05 miljoen

De Saoedi-Arabische miljardair Adnan Khashoggi en zijn ex-vrouw Soraya waren twintig jaar samen toen hij de scheiding aanvroeg. Hij moest haar een ongelooflijke € 734,05 aan alimentatie betalen! Whoa.

Adnan Khashoggi & Soraya Khashoggi – € 734,05 miljoen

Demi Moore en Ashton Kutcher

Demi Moore en Ashton Kutcher waren al twee jaar aan het daten toen ze in 2005 door het gangpad liepen. In 2011 besloten ze hun eigen weg te gaan en het jaar daarop vroeg Kutcher de scheiding aan. Ze wezen op onverenigbare verschillen voor de scheiding. De details van de schikking zijn nooit bekendgemaakt, hoewel het gerucht gaat dat Kutcher meer hoestte dan hij had moeten hebben.

Demi Moore en Ashton Kutcher

John & Beverley Charman – € 79,79 miljoen

Toen John Charman met zijn jeugdliefde Beverley trouwde, was hij zo’n beetje een blut. In de loop van hun 29-jarige verbintenis kon hij echter de achtste rijkste man van Londen worden. Uiteindelijk liet ze haar baan vallen, zodat ze zich kon concentreren op het opvoeden van hun kinderen. Bij de uitsplitsing kreeg Beverley een schikking van € 79,79 miljoen .

John & Beverley Charman – € 79,79 miljoen

Arnold Schwarzenegger & Maria Shriver – € 314,95 miljoen

Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver waren al 25 jaar man en vrouw toen ze gingen scheiden. Het was een rommelige aangelegenheid die werd veroorzaakt door de onthulling van Arnolds ontrouw. Ze tekenden geen huwelijkse voorwaarden, en daarom liep Maria weg met € 314,95 miljoen en voogdij over hun kinderen.

Arnold Schwarzenegger & Maria Shriver – € 314,95 miljoen

Reba McEntire & Narvel Blackstock – € 39,89 miljoen

Countrymuzikant Reba McEntire en haar voormalige echtgenoot Narvel Blackstock lieten hun fans in een shocktoestand achter toen ze in 2015 hun scheiding aankondigden. Desondanks blijven ze vrienden en blijven ze elkaar steunen.

Reba McEntire & Narvel Blackstock – € 39,89 miljoen

Garth Brooks & Sandy Mahl – € 104,98 miljoen

Landlegende Garth Brooks trouwde ergens in mei 1986 met zijn studievriendin Sandy Mahl . Het paar heeft twee dochters samen. Helaas gingen ze in 1999 uit elkaar en rondden ze de scheiding af in het jaar 2001.

Garth Brooks & Sandy Mahl – € 104,98 miljoen

Michael Strahan & Jean Muggli – € 12.60 miljoen

Michael Strahan en Jean Muggli ontmoetten elkaar voor het eerst in 1994. De twee wisselden uiteindelijk hun geloften uit in 1999. Ze hadden een rotsachtig huwelijk dat eindigde met een scheiding in 2006. Muggli liep weg met € 12,60 miljoen aan alimentatie en ontvangt nog steeds € 15117,79 aan kinderbijslag elke maand.

Michael Strahan & Jean Muggli – € 12.60 miljoen

Jesse Williams & Aryn Drake-Lee – Ca. € 3,36 miljoen

Grey’s Anatomy- acteur Jesse Williams ging in 2017 uit elkaar met zijn vrouw van vijf jaar. Ondanks de scheiding gingen de twee op goede voet uit elkaar. Hoewel ze besloten de details voor zichzelf te houden, gaat het gerucht dat de schikking € 3,36 miljoen bedroeg .

Jesse Williams & Aryn Drake-Lee – Ca. € 3,36 miljoen

Donald & Ivana Trump – € 21,00 miljoen

De huidige POTUS was 30 jaar oud toen hij trouwde met het model Ivana Zelníčková . We weten dat hun verbintenis resulteerde in drie kinderen: Ivanka, Eric en Donald, Jr. De twee gingen echter scheiden in 1992 toen bleek dat Donald Trump de actrice Marla Maples aan de kant had gezien.

Donald & Ivana Trump – € 21,00 miljoen

Advertentie