Een Koppel Is Bevallen Van Een Natuurlijke Mooie Tweeling, Kijk Waar Ze Nu Zijn

Gepubliceerd op 06/24/2020
Advertentie

Toen Ava Marie en Rose Clements in 2010 werden geboren, wisten hun ouders dat deze pasgeboren tweeling hun leven voor altijd zal veranderen. Ga verder om de foto’s te zien van de prachtige Clements-tweeling waar iedereen het over heeft

Vroeg Geboren

Ava Marie en Leah Rose Clements zijn te vroeg geboren. de tweeling is geboren in 2010 en is 4 weken te vroeg geboren. Jaqi, hun moeder zei: ‘Nadat ze hun persoonlijkheden en karakters nu kennen, is het geen verrassing dat ze vroeg en onaangekondigd kwamen. Het beschrijft perfect wie ze zijn ‘

Vroeg Geboren

Vroeg Geboren

Natuurlijke Schoonheid

Mensen merkten meteen de natuurlijke schoonheid van de tweeling op. Iedereen werd teruggenomen door hun uiterlijk, ze konden het niet geloven. Met hun grote groene ogen zien ze eruit alsof ze thuis horen in een tijdschrift!

Natuurlijke Schoonheid

Natuurlijke Schoonheid

Ze Zouden Modellen Moeten Zijn!

Iedereen bleef maar zeggen hoe ongelooflijk mooi de meisjes waren. Vreemdelingen bleven Jaqi op straat tegenhouden en vertelden haar dat ze modellen zouden moeten zijn. Na enig nadenken was Jaqi het erover eens dat het een goed idee was!

 Ze Zouden Modellen Moeten Zijn!

Ze Zouden Modellen Moeten Zijn!

Niet De Juiste Tijd

Naast de tweeling had Jaqi ook een zoontje van twee jaar. Ze tekende de meisjes op slechts 6 maanden bij een LA-bureau, maar na een paar maanden besefte ze dat dit misschien niet het juiste moment was. Ze was erg druk met het zorgen voor al haar kinderen en het was niet het juiste moment voor de meisjes om te modelleren.

Niet De Juiste Tijd

Niet De Juiste Tijd

Geen Spijt

Jaqi had geen spijt van het drukken op de pauzeknop tijdens hun modellencarrière. Ze wist dat het beste voor de meisjes was om een ​​normale jeugd te hebben en op te groeien met kinderen van hun eigen leeftijd. Ze wilde dat ze in de toekomst hun eigen beslissingen konden nemen.

Geen Spijt

Geen Spijt

Onder Druk Zetten

Het laatste wat Jaqi wilde, was de meisjes onder druk zetten tot iets wat ze niet wilden doen. Daarom was het voor haar belangrijk dat de meisjes wisten dat de deur niet voor altijd gesloten was. ze wilde dat ze de kans zouden krijgen om in de toekomst te beslissen of het iets was wat ze wilden of niet.

Onder Druk Zetten

Onder Druk Zetten

Niet Oud Genoeg

De tweeling was niet blij toen hun moeder nee zei tegen hun modellencarrière. De meisjes waren nog steeds peuters en niet oud genoeg om hun eigen beslissingen te nemen of de gevolgen ervan te begrijpen. Jaqi en haar man waren een beetje in de war, maar wisten dat het voor die tijd de juiste beslissing was.

Niet Oud Genoeg

Niet Oud Genoeg

Geluksgetal

Jaqi zei dat 7 haar geluksgetal was. Ze was een beetje bijgelovig en zei dat het geen toeval was dat de meisjes op 7/7 geboren werden. Het was bijna de verjaardag van de tweeling. Ze stonden ​​op het punt 7 jaar oud te worden op 7 juli 2017.

Geluksgetal

Geluksgetal

Tweede Kans

Toen de meisjes 7 werden, had Jaqi een geweldige suggestie voor hen. Ze zei dat als ze dat wilden, ze hen toestond hun modellencarrière een tweede kans te geven. Naast hun dans- en zwemlessen wekelijks zouden ze ook kunnen proberen er modellering in op te nemen.

Tweede Kans

Tweede Kans

Schijnwerpers

Het was geen geheim dat Ava en Leah graag in de schijnwerpers stonden, en daarom was het een goed idee om hun carrière als model voort te zetten. Ze zongen en dansten altijd veel en vonden het geweldig als mensen naar ze keken.

Schijnwerpers

Schijnwerpers

Perfecte Kans

Nu de meisjes oud genoeg waren om zelf te beslissen wat ze echt wilden, voelde Jaqi zich meer op haar gemak bij het idee. En ze vonden de perfecte kans voor de meisjes! Een van hun buren opende een nieuwe boetiek en had wat modellen nodig. Natuurlijk wilde ze dat de Clements-tweeling voor haar model stonden!

Screen Perfecte Kans 2020 06 23 At 5.30.03 PM

Perfecte Kans

Rusting Aan

Jaqi was nog steeds bang dat hun modellencarrière hun ontwikkeling zou schaden. Ze wilde het rustig aan doen. Ze dacht niet dat te veel make-up en mooie kleren goed zouden zijn voor de meisjes. Ze wilde de dingen op haar eigen manier doen.

Rusting Aan

Rusting Aan

Geduld En Tijd

Omdat de meisjes nog jong waren, hadden ze wat geduld en tijd nodig om het onder de knie te krijgen. Ze hadden de look, maar model zijn vergt meer dan dat, en daar moesten Ava en Leah aan werken.

Geduld En Tijd

Geduld En Tijd

2 Modellenbureaus

In eerste instantie dacht Jaqi dat het voor de meisjes moeilijk zou zijn om een ​​nieuw modellenbureau te vinden sinds het zes jaar geleden was dat ze voor het laatst modelleerden, maar ze had het mis. Tot haar verbazing hoorde ze van bijna elk modellenbureau terug! Uiteindelijk tekenden ze zelfs met twee.

2 Modellenbureaus

2 Modellenbureaus

Dilemma

Jaqui hield echt van het idee dat twee bureaus haar dochters vertegenwoordigden. Ze zei dat ze op deze manier veel meer bekendheid zouden krijgen en meer kansen zouden kunnen krijgen. Maar op een dag ontstond er een klein probleem. Beiden bureaus vroegen haar om naar dezelfde auditie te gaan. Ze wist eerst niet wat ze moest doen, maar uiteindelijk werd het na een paar uur opgelost.

Dilemma

Dilemma

Instagram

Jaqi dacht dat het een goed idee was om een ​​Instagram-pagina voor de meisjes te openen. Ze noemde het @Clementstwins. Ze opende het in juli 2017 en had geen idee dat het zo veel succes en aandacht zou krijgen! Het was ook een geweldige manier om de meisjes te helpen een fanbase te krijgen en ze konden het ook gebruiken als een portfolio voor modellenbureaus.

Instagram

Instagram

Geheim Voor Succes

De reden voor het succes van de accounts was niet alleen omdat de meisjes van nature mooi waren. Nee, Jaqi deelde haar grote geheim voor het succes van haar Instagram accounts. Ze zei dat het erg belangrijk was om te weten hoe je goede foto’s moet maken! Het was beter om minder foto’s te maken, dan veel minder kwaliteitsfoto’s.

Geheim Voor Succes

Geheim Voor Succes

2017

Jaqi was ervan overtuigd dat 2017 een goed jaar voor het gezin zou worden. Ze geloofde sterk in tekens en ze geloofde echt dat nummer 7 een geluksgetal was. Daarnaast zei ze dat ze net het gevoel had dat er iets spannends voor hen op komst was.

2017

2017

Chase Had Ook Talent

Naast alleen de zussen had ook hun broer Chase talent. Hij was een model en een acteur en werd uiteindelijk ook getekend bij hetzelfde modellenbureau als zijn zussen. Ze waren allemaal heel succesvol.

Chase Had Ook Talent

Chase Had Ook Talent

Meerdere Banen

Niet lang nadat de zussen weer begonnen te modelleren, werden ze zeer succesvol. Ze kregen meerdere banen per week, niemand kon genoeg van ze krijgen!

v

Meerdere Banen

Veel Geleerd

Jaqi zei dat ze niet veel ervaring had in de modellenwereld. Het was allemaal heel nieuw voor haar en eerst wist ze niet wie ze kon vertrouwen. Ze zei dat ze in de loop van de tijd veel over de branche heeft geleerd en dat het erg belangrijk is om ervoor te zorgen dat je weet met wie je te maken krijgt.

Veel Geleerd

Veel Geleerd

Veel Verkeer

Een echt vervelend onderdeel van de modellenwereld was het verkeer. Het duurde altijd erg lang om door L.A te rijden en soms zaten ze 5 of 6 uur vast in de auto! Ze begrepen dat het er maar een deel van was en dat ze het moesten accepteren.

Veel Verkeer

Veel Verkeer

Je Kan Niet Iedereen Vertrouwen

Jaqi begreep na enige tijd in de modellenwereld dat ze niemand in de branche moest vertrouwen. Ze wist dat ze niet van iedereen advies kon vragen en dat ze maar een kleine groep mensen had die ze echt vertrouwde.

Je Kan Niet Iedereen Vertrouwen

Je Kan Niet Iedereen Vertrouwen

Negativiteit

Jaqi zei dat zelfs met al het succes dat haar dochters hadden behaald, ze soms ook met negativiteit te maken hadden. Hoewel ze de negatieve opmerkingen over haar dochters en haar familie probeerde te negeren, was dat niet altijd gemakkelijk.

Negativiteit

Negativiteit

Verdrietig

Een van de opmerkingen was dat de meisjes er niet uitzagen alsof ze het naar hun zin hadden en dat ze er verdrietig uitzagen. Dit was erg verkeerd en verre van de waarheid.

Verdrietig

Verdrietig

Advertentie