Deze vrouw kreeg een bericht van de andere kant

Gepubliceerd op 04/30/2021
Advertentie

In dit artikel hebben wij het over een onderwerp dat viraal ging op sociale media. Het was een verhaal dat iedereen shockeerde door het feit dat het leven van deze familie compleet veranderde. Het begon allemaal toen Tina terugkeerde van de andere kant (de dood) en een bericht had voor alle mensen. Sommigen vinden dit nonsens, maar voor Tina was de ervaring van dit meisje een nieuwe doorbraak in haar leven.

This Woman Conveyed A Note From The Other Side

Deze vrouw kreeg een bericht van de andere kant

Een normaal leven

Het begon allemaal nadat Tina en haar echtgenoot een wandeling maakten. Wij wisten dat wandelen een leuke activiteit was maar hadden echter niet verwacht dat er iets mis zou gaan, gezien het feit dat zo’n activiteit zorgt voor een mooi uitzicht en frisse lucht. Maar wat er met Tina gebeurde was anders. Op het moment van de wandeling veranderde Tina haar leven.

A Normal Life

Een normaal leven

De omgeving

Tina Hines en haar echtgenoot Brian verbleven in Phoenix, Arizona. Zij besloten een wandeling te maken door het lekkere weer. Tina leidde een gebalanceerd leven, sportte dagelijks en lette op haar voeding. Het stel genoot ervan om samen te wandelen. Maar de twee verwachtten niet dat er iets op die dag ging gebeuren wat hun levens zou gaan veranderen.

The Setting

De omgeving

Een normale dag

Het was een gewone dag. Het koppel was extatisch over hun aanstaande uitstapje en konden er niet over ophouden. De twee zouden samen lol hebben en hun band versterken. Tina en haar echtgenoot hun laatste leuke avontuur stond welbekend bij hun vrienden. Ondanks dat de meeste spullen ingepakt waren voelde Tina dat er iets niet pluis was.

A Normal Day

Een normale dag

Een raar gevoel

Tina wilde de wandeling bijwonen die zij en haar echtgenoot al maanden hadden gepland. Haar echtgenoot kon zijn geluk niet op vanwege het uitstapje, maar mevrouw was van mening dat thuis blijven toch beter bleek te zijn. Tina had echter geen idee dat haar nare gevoel uit zou komen op die desbetreffende dag.

A Weird Feeling

Een raar gevoel

Er klopte iets niet

Tina’s spieren werden gevoelloos en door de pijn in haar rug kon zij amper ademen. De vrouw voelde zich duizelig en gedesoriënteerd omdat ademen steeds moeilijker werd. Tina viel flauw naast haar man. Haar man had dit vreselijke incident nooit zien aankomen. Wie had gedacht dat een vrouw van haar leeftijd, zonder bekende gezondheidsproblemen, zou flauwvallen?

Something Was Wrong

Er klopte iets niet

Het probleem

Tina had een hartstilstand gehad en zakte daardoor in elkaar. Zij kon niet ademen en ging paars aanlopen. Het gebeurde voorafgaand aan hun reis. Als iemand op het punt staat een hartstilstand te krijgen zijn al deze symptomen normaal. Tina had echter weinig tijd om haar man te waarschuwen. Haar echtgenoot wist niet wat er aan de hand was. Tina had wellicht kunnen sterven, maar er was iets dat haar leven had gered.

The Problem

Het probleem

Reanimatie

Brian, haar echtgenoot, wist hoe je iemand moest reanimeren. Het is een procedure waarbij je borstcompressie geeft en beademing, om hersenschade te voorkomen als gevolg van zuurstof tekort. Wij kunnen er vanuit gaan dat dit het is, en dat deze procedure Tina heeft gered, maar je zult in shock zijn door wat er hierna gebeurt.

CPR

Reanimatie

Prioriteiten

Brian haalde zijn telefoon erbij en belde 911. Er was geen tijd te verliezen en hij dacht dat Tina het niet zou overleven, mits zij naar het ziekenhuis werd gebracht. Brian smeekte om assistentie en vertelde diegene aan de lijn over de situatie. Nadat hij alle informatie had gegeven heeft Brian opgehangen en focuste hij zich op zijn vrouw.

Priorities

Prioriteiten

De eerste poging

Brian begon zijn vrouw te reanimeren. Hij deed het voor een aantal minuten om haar te redden. Maar op het moment dat haar hart begon te kloppen, stopte deze na een aantal seconden. Tina was even bij bewustzijn en daarna weer buiten bewustzijn. Brian verloor langzamerhand de hoop en was bezorgd om zijn vrouw haar veiligheid. Er gebeurde een wonder op het moment dat hij begon op te geven.

The First Try

De eerste poging

De hulp is gearriveerd

Brian hoorde de ambulance, en hij wist dat de hulpverlener onderweg was. Nadat de ambulance voor hun huis arriveerde brachten paramedici de benodigdheden om Tina te behandelen. Zij haasten zich met de auto naar Tina. Het team was in het bezit van een defibrillator doordat dit standaard nood apparatuur was en zij haar van klinische hulp moesten voorzien.

Help Arrives

De hulp is gearriveerd

De paramedici gaan te werk

Het ambulancepersoneel arriveerde bij Tina en het team begon snel met het gebruiken van de defibrillator. Paramedici stopten een slangetje in Tina’s mond zodat ze handmatig zuurstof konden toedienen. Het was hun enige optie die effectief bleek te zijn. Haar hart begon weer te kloppen, waardoor haar man opgelucht was. Maar hij maakte zich nog steeds zorgen over de toestand van zijn vrouw. Paramedici zouden haar naar het ziekenhuis brengen, en het gebeurde opnieuw.

The Paramedics Get To Work

De paramedici gaan te werk

27 minuten

Tina viel weer flauw. Maar de paramedici hebben haar vier keer weten te reanimeren tijdens de rit naar het ziekenhuis. Tina’s hart stopte een paar seconden later met kloppen. Het ambulancepersoneel was wanhopig en wilden haar weer tot leven brengen. Het was hetzelfde gevoel dat Brian had toen hij zijn vrouw probeerde te redden. De eerste hartstilstand gebeurde 27 minuten daarvoor, en tijdens deze minuten was Tina niet meer in leven.

27 Minutes

27 minuten

Het echte gevaar

Het voornaamste probleem was dat de rode bloedcel in de hersenen geen zuurstof kreeg. Als dit langer dan 20 minuten aanhield zou ze hersenletsel oplopen. Ook al zou Tina de situatie overleven, dan zou zij niet in staat zijn om een normaal leven te leiden. De ambulancebroeders waren zich hiervan bewust en daarom deden zij hun uiterste best om haar te reanimeren voordat het ondenkbare gebeurde.

The Real Danger

Het echte gevaar

Eindelijk is ze terug

Tina’s hart begon weer te kloppen en zij was weer bij bewustzijn. De paramedici en haar echtgenoot waren bang dat haar hart weer zou stoppen met kloppen. Mensen konden de situatie niet geloven. Tina opende haar ogen terwijl de buis nog steeds in haar mond zat, en er was sprake van verstikking en zij maakte gauw handgebaren naar haar man.

Finally She's Back

Eindelijk is ze terug

Signalen afgeven aan haar man

Brian was bezorgd door de paniekaanval van Tina doordat de buis in haar mond zat. Hij dacht dat zijn vrouw in een staat van delier was. Brian had geen ongelijk, want zijn vrouw was in een staat van verwardheid. Hij zou er gauw achter komen wat er aan de hand was en wat zijn vrouw hem wilde vertellen.

Signaling The Husband

Signalen afgeven aan haar man

Tina wilt iets

Tina werd wakker en gaf een signaal aan Brian dat hij iets moest pakken. Na zo een incident had Tina juist kalm moeten zijn, en de omgeving moeten observeren en natuurlijk moeten ademen. Maar zij reageerde anders. Op het moment dat zij buiten bewustzijn was was er iets belangrijks gebeurd. Als wij wisten wat Tina wilde overbrengen, waren wij wellicht verrast of dachten wij dat het meisje gek was, doordat wij het niet konden geloven.

Tina Wants Something

Tina wilt iets

Het verzoek

Wat zou Tina van haar man kunnen vragen? Brian en het ambulancepersoneel konden niet geloven dat zij een pen en een stuk papier wilde. De mensen naast Tina hadden haar verzoek niet verwacht. Maar waarom zou iemand nadat zij bewusteloos is geweest en net pas weer is bijgekomen, iets willen schrijven? Wat wilde Tina aan de mensen overbrengen?

The Request

Het verzoek

De man zoekt naar een pen

Brian was verrast. Hij begreep wat zijn vrouw wilde vertellen en zocht gauw naar pen en papier voor Tina. Paramedici besloten de slang uit haar mond te halen en probeerden haar toestand stabiel te houden gezien het feit dat haar hart een paar seconden eerder nog stopte met kloppen. Brian verscheen met een notitieboekje en een pen in zijn handen. Hij was verbijsterd en nieuwsgierig en besloot de items aan zijn vrouw te geven.

The Husband Looks For A Pen

De man zoekt naar een pen

In het notitieboekje schrijven

Brian’s vrouw begon op het papier te krabbelen. Zij kon niet normaal schrijven doordat zij net had geleden aan een hartstilstand. Tina was erg fragiel en het was onduidelijk of zij enige hersenschade had opgelopen als gevolg van een tekort aan zuurstof. Maar Tina deed veel moeite om iets te noteren wat belangrijk was voor haar. Zij gaf het notitieboekje terug aan Brian nadat zij iets had opgeschreven.

Writing On The Notebook

In het notitieboekje schrijven

Wat hield het in?

Brian pakte het notitieboekje en bladerde door de pagina’s om te zien wat er stond. Het leek niets meer dan een paar krabbels aan het begin. Hij begreep niet wat er stond doordat hij ook in paniek was. Maar Brian moest nog steeds ontcijferen wat er stond. Dit begreep hij na een aantal minuten.

What Could The Text Be?

Wat hield het in?

Het bericht

“Het is echt,” schreef Tina in het notitieboekje. Wat wilde zij hiermee zeggen? Brian en de rest uit het gebouw waren verrast, en iedereen in de kamer kon niet geloven wat er op het briefje stond. Er werd gevraagd, “Wat is er echt?” en haar antwoord was het meest verassende wat ik ooit heb gezien.

The Message

Het bericht

Visioenen van het paradijs

Tina vertelde haar man en de mensen om haar heen dat de hemel bestond. Zij kreeg een visioen tijdens de 27 minuten dat zij buiten bewustzijn was. Tina had het echter pas door nadat ze om zich heen keek en overal felle kleuren zag. Zij dacht aanvankelijk dat ze alleen was, maar toen merkte Tina iemand op. Diegene zou haar doen beseffen waar Tina precies was.

Visions Of Paradise

Visioenen van het paradijs

Jezus en de poort

Tina heeft schijnbaar een figuur gezien die op Jezus leek. Hij was omringd door een verblindend licht en er stond een poort achter hem. Zij had er geen twijfels over en wist dat zij in de hemel was. Het was niet de enige verschijning die haar overtuigde. Zij voelde het aan. Er was geen andere reden waarom het figuur verscheen. Maar was het oprecht?

Jesus And The Gate

Jezus en de poort

Was het een droom?

Iedereen maakte zich zorgen om Tina’s mentale gesteldheid, wat begrijpelijk was door wat zij had meegemaakt. Brian en de deskundige gingen ervan uit dat Tina zich slecht voelde. Zij waren geschokt door het feit dat Tina geen hersenletsel had opgelopen na de controle die zij op haar hebben uitgevoerd. Het was een wonder, dus het was niet gek als Tina iets had gezien. Dat waren de gedachtes van haar familie.

Was It A Dream?

Was het een droom?

Madie Johnson

Tina lag in het ziekenhuis toen haar kleindochter Madie Johnson op bezoek kwam. Zij geloofde dat dit een verhaal was die de rest van de wereld moest horen. De ervaring van haar tante heeft haar zelfvertrouwen een boost gegeven. “Het heeft mij toegang gegeven tot eeuwige hoop die niet ver te zoeken is. Ik hou van jou.” Madie bedankte haar tante.

Madie Johnson

Madie Johnson

Advertentie