Jonge New Yorkse Vindt Een Gigantisch Gat Achter Haar Badkamerspiegel Dat Ergens Naar Leidt

Gepubliceerd op 04/30/2021
Advertentie

Het is niet ongewoon dat een New Yorks appartement een tikkeltje eigenaardig is. Wat Samantha Hartose echter vond achter haar badkamerspiegel was helemaal niet grappig of leuk. Het begon als een missie om de bron in haar appartement te vinden die voor de koude lucht zorgen en eindigde in een schokkende ontdekking. Het is duidelijk dat Samantha niet klaar was voor wat ze achter haar spiegel vond. Het was net iets uit een horrorfilm maar toch besloot ze het verder te onderzoeken.

Een Eigenaardigheid

De New Yorkse Samantha Hartose vroeg zich al langer af waarom ze het altijd koud had. Eigenaardig, dacht ze, en ze probeerde de bron van deze vreemde koude bries te vinden in haar badkamer. Ze had geen idee dat wat ze aan het doen was zou uitmonden in een situatie die niet mis zou staan in een horrorfilm. Ze was natuurlijk in New York City en in die stad zijn er veel huiselijke horrorverhalen. Dus wat vond Samantha nou? Blijf maar lezen.

A Curiosity

Een Eigenaardigheid

Een Vreemde Bries

Zoals veel anderen ter wereld bracht de 26 jarige New Yorkse het grootste deel van haar tijd thuis door dit jaar, in 2021. Omdat ze zo veel thuis was besefte Samantha een paar dingen over haar appartement op Roosevelt Island. Ze merkte op dat er een vreemde frisse bries was in haar badkamer die zo sterk was dat haar haar erdoor bewoog. Ze wist echter niet waar die rare bries vandaan kwam.

A Weird Breeze

Een Vreemde Bries

Zelfs Koud Als De Verwarming Aan Stond

Je kan Samantha over het probleem horen praten in een TikTok video die ze op YouTube plaatste. “Ook al staat de verwarming aan, heb ik het alsnog koud dus hé?” zegt ze in het filmpje. “Dus loop ik naar de badkamer en voel ik koude lucht op me blazen. En er is helemaal geen ventilator ofzo.” Geen open raam en geen ventilator, dus de vraag is – waar kwam die koude bries vandaan?

Cold Even If The Heat Was On

Zelfs Koud Als De Verwarming Aan Stond

Eerste Gok

In de TikTok video kijkt Samantha rond en legt ze aan de kijkers uit dat ze de koude lucht uit de deur voelt komen bij de deurknop. Wat kan een koud, jong persoon doen in zo’n gekke situatie? Het gat dichtlijmen natuurlijk. “Ik weet niet waarom hier koude lucht uitkomt,” zegt Samantha in het TikTokfilmpje.

Initial Guess

Eerste Gok

Verkeerde Gok

Zelfs nadat ze het gat had dichtgemaakt was er echter nog een koude bries in de badkamer! Waar kwam het nou vandaan? Hoewel Samantha perplex stond, bleef ze doorgaan. Toen besefte ze dat er koude lucht vanuit het lichtknopje kwam. Het was echter “niet genoeg lucht om zo hard op me te blazen.” Ze was niet eens in de buurt van buiten maar haar haar woei in de wind. Het was niet de deur en ook niet het lichtknopje, wat was het dan?

Wrong Guess

Verkeerde Gok

De Bron

Na wat zoeken, inspecteren en voelen, vond Samantha eindelijk de bron van de vreemde koude bries. Ze had het nooit kunnen raden – het was achter de spiegel van haar badkamer! Dat maakt het alleen maar enger! Was de makelaar vergeten om te vertellen dat de spiegel van twee kanten was? Of had ze nu iets heel geks gevonden? Het is niet raar dat Samantha eerst niet had opgemerkt dat de koude lucht van achter de spiegel kwam.

The Source

De Bron

Kan Haar Nieuwsgierigheid Niet Bedwingen

Samantha kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen. In een interview vertelde ze aan NBC New York, “De nieuwsgierigheid zal mijn dood worden. Ik moet weten wat er schuilgaat achter de spiegel.” Ze begon haarzelf te filmen op TikTok en haar kijkers gingen met haar mee in het mysterie van haar badkamerspiegel. Uiteindelijk zagen miljoenen het schokkende waar Samantha achterkwam. Omdat ze zo benieuwd was haalde ze de spiegel van de muur.

Couldn’t Control Her Curiosity

Kan Haar Nieuwsgierigheid Niet Bedwingen

Haar Schokkende Ontdekking

Nadat Samantha besefte waar de koude wind vandaan kwam, was ze vastberaden – ze zou de spiegel van haar badkamermuur halen. Ze schrok toen ze een gat in de muur zag, dat nogal groot was. Hoe kwam dat daar nou weer? Wie had dat gemaakt? Waarom hadden ze het niet dichtgemaakt voordat ze vertrokken? Ze had zoveel vragen. In het filmpje zie je Samantha die door het gat kijkt. Het is echter nogal donker.

Her Shocking Discovery

Haar Schokkende Ontdekking

Een Verborgen Kamer

Eerst dachten Samantha en haar vrienden dat het gewoon een elektriciteitskast was. Na wat meer inspectie hoor je Samantha echter in het filmpje zeggen, “Er is hier een kamer!” Om het nog even te herhalen, deze jonge New Yorkse ontdekte een verborgen kamer achter haar badkamer door een koude bries die ze door haar haar voelde. Het verhaal is echter nog niet ten einde. Samantha zou het gat niet zomaar laten — ze ging naar binnen!

A Hidden Room

Een Verborgen Kamer

Niet Blij Met Het Idee

Natuurlijk waren haar vrienden niet echt blij met Samantha’s idee om de kamer te verkennen. “Wat als daar nu nog iemand leeft?” vraagt John, één van haar vrienden, in het filmpje. Samantha zegt hier alleen op, “Het raarste is dat ze het gat helemaal niet gevuld hebben.” We weten niet echt of wij dat ook het raarste vinden, een gat achter je badkamerspiegel vinden dat naar een andere kamer leidt lijkt ons toch raarder.

Not Keen On The Idea

Niet Blij Met Het Idee

Als Een Film

John speelde zeker advocaat van de duivel. Nadat hij het idee dat er misschien wel iemand in de verborgen kamer woont had geopperd, zegt hij, “Heb je de film Parasite gezien?” Als je de film Parasite niet hebt gezien, kunnen wij je vertellen dat er een personage in de film speelt die in een verborgen kelder van een familie woont die daar niks van af weten. De verborgen, geheime ingang is in de andere kelder van het huis. Komt dit bekend voor?

Like A Movie

Als Een Film

Antwoorden Willen

Dus er was een verborgen kamer. Wat nu? De gedachte aan een horrorfilm weerhield Samantha niet van verder zoeken. “Ik wil antwoorden,” zegt ze zelfs in het filmpje. “Ik moet naar binnen en zien wat er aan de andere kant van het badkamer is. Wat als er echt iemand leeft?” Hoewel dat doodeng is, had haar nieuwsgierigheid de overhand.

Wanting Answers

Antwoorden Willen

Zou Ze Passen?

Hoewel er misschien wel iemand in de verlaten kamer achter de badkamer woonde en Samantha daarvoor vreesde, klom ze alsnog het gat in. Voor ze er echter in klom, keek ze naar het gat en vroeg ze aan haar kijkers, “Denk je dat mijn heupen hierin passen?” Ze waren het allemaal eens dat dat wel zou passen. Het was de hoogste tijd dat de reis begon, en ze ging het gat in. Dit is als een opmerkelijke versie van Narnia!

Would She Fit?

Zou Ze Passen?

Klaar Om Erin Te Klimmen

Met een gezichtsmasker en een geïmproviseerde koplamp van een zaklamp die ze aan haar hoofdband gezekerd had, was Samantha klaar om haar reis te beginnen. Haar vriend John was echter het buitenbeentje. Het idee dat zijn vriendin door een mysterieus gat in haar badkamer zou klimmen stond hem niet aan. Nogmaals zei hij, “Ik denk echt nuet dat je dit moet…” Hij werd echter afgekapt door Samantha, die zei “Zul je er voor me zijn of niet?”

Ready To Climb In

Klaar Om Erin Te Klimmen

Het Was Tijd

Natuurlijk was iedereen aan het lachen tijdens dit gegeit en uiteindelijk zei John tegen zijn vrienden dat hij er zou zijn voor Samantha. En dus greep ze de muur vast voor stabiliteit en klom ze het gat in. Ze probeerde haarzelf mentaal voor te bereiden op wat ze aan de andere kant zou vinden. Woonde daar echt iemand? Zou Samantha in een regelrecht horrorscenario terecht komen? Nou, ze zou er nu achter komen.

It Was Time

Het Was Tijd

Bewapend Met Een Hamer

Met een hamer als wapen, maakte Samantha zich klaar voor haar reis. John vertelde haar, “Zwaai ‘m alsof je het meent.” Zij reageerde door te zeggen dat dat slecht advies was. Daarna zei ze “God, zorg alstublieft voor me,” als een klein gebedje. Samantha maakte zich klaar om het gat in te klimmen en de andere kant te bereiken. We weten niet wat jij denkt maar voor ons leek het net een horrorfilm.

Armed With A Hammer

Bewapend Met Een Hamer

Moeilijker Dan Verwacht

Het gat in klimmen bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Op het eerste gezicht leek het gat wijd maar het was eigenlijk niet zo groot en Samantha moest zich erin wurmen. Na een beetje creativiteit en wat maneouvres, vond de New Yorkse eindelijk een hoekje waar ze door naar binnen kon glijden. Desondanks had ze het nog steeds moeilijk om de verborgen kamer in te komen.

Harder Than Expected

Moeilijker Dan Verwacht

Snel Denken

Één van haar benen was al door het gat heen maar er was niks aan de andere kant waar ze zich aan vast kon houden. Ze ging op de grond vallen… Gelukkig vond ze net voor ze zou vallen een pijp die haar lichaamsgewicht kon houden en ze begaf zich veilig naar de andere kant. Het snelle denkwerk van Samantha redde haar van een erg gevaarlijke tuimeling.

Thinking Fast

Snel Denken

Het Halen

John zei tegen Samantha, “Je bent in de andere dimensie.” Zij bereidde haarzelf mentaal voor op de plotselinge verkenningstocht die ze ging maken. Op het eerste gezicht leek deze kant van de muur erg op de badkamer. Het was echt alsof ze in een andere dimensie was. Boven het gat zag ze lampen. Er zat achter haar een deur en daarachter een kleine gang. Samantha vroeg zich af waar ze was en wat ze nu zou vinden.

Making It Through

Het Halen

Troep Op De Vloer

Nadat Samantha een beetje rond had gelopen, werd het haar duidelijk dat ze een ander appartement had bereikt. Er waren drie slaapkamers en het zag er niet al te best uit. Er lagen volle vuilniszakken op de vloer en meerdere dozen. Er was ook een wc dat helemaal niet aan een riolering was aangesloten. Op een bepaald moment in het filmpje fluistert Samantha, “Wat is er mis met mij?” Het vuilnis was al vreemd maar het griezeligste moest ze nog ontdekken.

Trash On The Floor

Troep Op De Vloer

“Tekens Van Leven”

De vreemde wc, de dozen en de vuilniszakken waren al eigenaardig, maar toen vond Samantha iets wat wees op een “bewoner”. Terwijl ze het “spookappartement” verkende, vond Samantha een flesje water. “Oké, dus er zijn tekens van leven,” zegt ze in het filmpje. Ze was echter niet bang. Misschien was het haar missie om iemand te vinden in dat vreemde, griezelige appartement dat zich achter haar badkamerspiegel bevond.

“Signs Of Life”

“Tekens Van Leven”

Zoveel Vragen

Samantha liet de fles water voor wat het was en ging verder met haar verkenningstocht. Ze vond ramen die uitzicht op buiten hadden in een kamer. Hoe kan het dat niemant dit appartement had gezien of genoemd? Het was onmogelijk dat haar huisbaas niet wist dat er een leegstaand appartement met drie slaapkamers in zijn pand was. Toch? Samantha wist hier het antwoord niet op maar één ding wist ze zeker – het was stervenskoud in het appartement.

So Many Questions

Zoveel Vragen

Een Ander Appartement

De krochten van het appartement kan je zien in haar TikTokfilmpje. Kijkers zien de kapotte muren, pijpen en draden, en het schimmel op de deuren. Op dat moment erkent Samantha voor het eerst dat ze een gehele woonplek heeft gevonden. “Wow, dit is een heel ander appartement,” zegt ze in de video. Alsof dat nog niet genoeg was, vond ze ook nog een trap!

Another Apartment

Een Ander Appartement

De Griezeligste Ontdekking

Samantha liep de trap af en zag iets aan het uiteinde. Het was waarschijnlijk de griezeligste ontdekking – ze vond een deur. En het ergste was dat de deur een beetje open was! In het filmpje zie je Samantha de deur heel snel dicht en op slot doen. Technisch gezien is het gat verbonden met haar appartement en ze had geen zin in vreemdelingen die haar appartement konden bereiken via het gat. Samantha kwam terug nadat ze het verlaten appartement had bekeken. Haar video op TikTok ging viraal en kwam onder de aandacht van een populaire televisiepresentator. Lees verder om meer te leren over Samantha’s optreden in Ellen.

The Creepiest Discovery

De Griezeligste Ontdekking

Terug In Haar Badkamer

Als Samantha terug is in haar badkamer, zegt ze in haar filmpje, “Heb het er levend vanaf gebracht,” en ze steekt haar duimen omhoog. Ze plaatst de spiegel terug op de muur en vertelt de kijkers wat ze natuurlijk al de hele tijd dachten, “Mijn huisbaas krijgt morgen een vermakelijk telefoontje.” Dan slaat ze nog wat in de lucht terwijl ze “Nee” zegt. De ontdekking heeft haar niet bang gemaakt.

Back In Her Bathroom

Terug In Haar Badkamer

Geïnterviewd Worden

Het lijkt ons duidelijk dat Samantha dat avontuur liever niet had hoeven beleven. Het was wel goed materiaal voor een virale video. Sinds haar video is uitgekomen is Samantha door verschillende publicaties geïnterviewd. Tegen New York magazine zei ze dat ze echt dacht dat ze iemand zou tegenkomen in het appartement omdat ze tekens van leven had gevonden, zoals de fles water.

Getting Interviewed

Geïnterviewd Worden

Advertentie