Vader kapt boom en ziet waarom ex-politiehond niet stopt met blaffen

Gepubliceerd op 03/15/2021
Advertentie

Een scene aanschouwen

Hij trok zijn oren samen en legde zijn snuit op de grond. Dit was iets wat Smith zijn hond nooit eerder had zien doen, niet op die manier. Zij zouden iets groots ontdekken! Hij was zo stil als een standbeeld, en drukte zijn grote poten tegen de zachte aarde. 

A Scene To Behold

Een scene aanschouwen

Wat Kyle zag

Hij zag wel dat zijn hond zo gefocust was op de boom, maar hij wist dat het een beproeving zou worden. Hij voelde zijn pols sneller kloppen terwijl zijn handpalmen klam waren. Als hij het niet met zijn eigen ogen had gezien, zou hij nooit kunnen bedenken wat hij had ontmaskerd.

What Kyle Saw

Wat Kyle zag

Er was iets mis

Iedere zoveel tijd was het alsof ze gewoon met Kyle liepen voordat ze zagen dat er iets mis met hem was. Hij deed vreemd; hij was zenuwachtig, snuffelde uit het niets rond, misschien was dit het gedrag van zijn tijd als hulp hond?

Something Was Wrong

Er was iets mis

Kyle was nog niet klaar

Er klopte iets niet. Voordat Kyle naar de Smiths ging, zat hij bij twee andere families. De laatste twee duurde niet lang doordat, als politiehond, hij nog niet klaar was en nog meer misdaadbestrijding moest voldoen. Kyle was zeer zeker nog niet klaar met zijn speurwerk. 

Kyle Wasn't Done Yet

Kyle was nog niet klaar

Zachtaardig

Kyle’s sterke punten ontwikkelde hij door de ervaring bij de politie, specifiek tijdens het verzamelen van gegevens; hij was een echte detective. Maar zodra hij gewelddadig moest zijn, kwam dit niet door zijn karakter. Hij zou nog steeds alle agenten beschermen met wie hij werkte en zelfs zijn nieuwe familie, als hij dat zou willen.

Gentle Soul

Zachtaardig

Een nieuwe partner

Kyle begon met training toen hij zijn nieuwe partner kreeg, een agent genaamd John, en leerde snel te schakelen zodra de situatie dit vereiste. Hij zou zijn leven geven om zijn nieuwe partner te beschermen. John heeft hem zonder twijfel tot het uiterste gedreven. 

A New Partner

Een nieuwe partner

Het fantastische duo

Hulphonden gingen voornamelijk met meerdere agenten op patrouille, maar zij reageerden niet zoals agent John op Kyle reageerde. Samen zijn zij een geweldig team en de twee hadden een unieke band. John adopteerde Kyle, dus ze waren constant samen in dienst.

A Great Duo

Het fantastische duo

Afscheid nemen

John wilde Kyle houden, doordat Kyle’s tijd bij de politie ten einde was gekomen. Helaas kon hij niet voor hem zorgen als hij aan het werk was. Hij wilde het beste voor de hond, dus liet hij hem adopteren door de Smiths. Desondanks voelde agent John zich verdrietig en wilde bij zijn partner zijn. 

Parting Ways

Afscheid nemen

Elke hond zijn droom

Door het wandelen vormen Kyle en de familie Smith een band. Ze sportten uiteindelijk veel meer dan vroeger. De familie maakte tot een specifieke dag een wandeling in de heuvels. Hun huis had een groot stuk platteland met een bos eromheen.

Every Dog’s Dream

Elke hond zijn droom

Een onverwachte ontdekking

Het was een groot voordeel voor Kyle dat iedere normale hond los rond rende in het bos, om allerlei andere dieren te achtervolgen. Maar Kyle vond iets anders. Wat was zijn ontdekking? Hoe groot het wel niet mag zijn, wij zullen erachter komen! 

An Unexpected Discovery

Een onverwachte ontdekking

Een drastische verandering

Zoals gewoonlijk startten zij de dag met Kyle die voor hun liep. Zij gingen volgens de normale route, maar toen besloot Kyle een andere kant op te gaan. Op dat moment wist de familie dat hun hond zich vreemd gedroeg. 

A Drastic Change

Een drastische verandering

Vreemd gedrag

Kyle was nog nooit zo lang weggeweest uit de stad. Hij genoot van de dagelijkse wandelingen met zijn nieuwe gezin door het bos, maar vandaag was er iets anders aan de hand, iets wat ze niet hadden verwacht. Het was alsof er een knop was omgedraaid en Kyle als compleet was veranderd!

Acting Odd

Vreemd gedrag

Apart

Iets later begon Kyle zich vreemd te gedragen. Hij was stil en stopte met eten. Maar tijdens de wandeling was hij blij en kwispelde hij met zijn staart. Zij konden zien dat hij hier veel was geweest tijdens zijn periode als politiehond. 

Strange Behavior

Apart

Oude gewoontes

Toen hij zijn neus in het vuil begon te graven kwamen zijn oude gewoontes als politiehond weer tevoorschijn. Hij volgde een spoor dat alleen hij kon herkennen. De familie probeerde hem aan het spoor te herinneren, maar zijn aandacht was gefocust op de geur. 

Old Habits

Oude gewoontes

De geur opsporen

Het was niet ongewoon voor een hond om soms de grond te besnuffelen tijdens het wandelen. Toen de familie aan het wandelen was merkte Kyle vaak verschillende soorten dieren op. Hij zag zelfs een keer een paar oude kleding. Als er ook maar iets verborgen zou zitten op het geheime spoor dan zal Kyle dit controleren en achterhalen. 

Finding The Scent

De geur opsporen

De reuk maakte hem nerveus

Maar de reuk die hij deze keer vond maakte hem nerveus, wat iets is dat de familie nooit eerder heeft gezien. Zij moesten doorgaan nu zij erbij waren betrokken. Alles wat Kyle vond was zeer serieus doordat hij zijn oude gewoontes begon te gebruiken. 

The Scent Made Him Nervous

De reuk maakte hem nerveus

Boven de familie

De familie vond het gedrag van Kyle vreemd; misschien zat er iets verborgen in de bomen? Was het een klein dier? Wellicht voelde Kyle zich bespot, wetende dat hij ze niet kon vangen. Maar het enige wat de familie zag waren verdraaide takken die in de lente bladeren bevatten.

Above Them

Boven de familie

Iedereen werd angstig

Kyle had iets ontdekt waar niemand bekend mee was. Wat had hij gevonden? De familie begon zich zorgen te maken, want wisten niet wat ze gingen doen. Het was ongetwijfeld iets ernstigs, gezien de manier waarop Kyle handelde.

It Made Everyone Anxious

Iedereen werd angstig

Wat is het?

Smith riep hem nog een keer, maar tevergeefs. In plaats daarvan verstijfde Kyle. Smith wist zich geen raad. Hij belde John, de voormalige partner van Kyle. Hij maakte duidelijk dat zodra Kyle iets ongewoons rook of een mogelijke dreiging vaststelde, hij wist wat hij moest doen. 

What Is It?

Wat is het?

Dichterbij de boom komen

Hij was ervan overtuigd dat Kyle goed met de reactie van agent John zou omgaan, gezien het feit dat hij was getraind om in zulke scenario’s te handelen. Smith werd aangeraden om naar de boom te kijken, maar dat hij voorzichtig moest zijn, want het er kan gevaar op de loer liggen. “Is het drugs?” dacht Smith. Nee, wat hij zou ontdekken, was veel erger.

Approaching The Tree

Dichterbij de boom komen

Geen drugs

Smith merkte dat de schors los zat toen hij de boom benaderde. Kyle begon hard te blaffen. Smith zette zich schrap, voelde zich sterk genoeg en trok de holte uit de eik, om het bloot te leggen. Plotseling waren zijn ogen scherp nadat hij in de duisternis had gekeken, en hij schrok zich kapot. Het was geen drugs, dat stond vast.

Not Drugs

Geen drugs

Wachten op de volgende stap

Kyle was zeer alert, al wachtend op volgende bevelen want zij realiseerden zich dat zij niet met drugs te maken hadden. Zowel Smith als Kyle wisten niet wat zij nu moesten doen, maar dat betekende niet dat zij per direct de omgeving moesten verlaten. 

Waiting For The Volgende Move

Wachten op de volgende stap

Om steun vragen

Zonder enige twijfel pakte Smith zijn telefoon en belde hij die ene persoon waar hij zeker van wist dat hij dit bespreekbaar kon maken, al trillend belde hij John op. Hij legde uit wat Kyle had gevonden met zijn stem al bevend in de oude eik. John was erg ontdaan maar ook ongelovig, en hij haastte zich naar forensische experts voordat iedereen ter plaatse zou komen. 

Calling Backup

Om steun vragen

Zij zaten vol ongeloof

Hoe Smith tegen John sprak liet duidelijk zien dat Kyle met iets te maken had wat hij nooit eerder had gezien; Smith wist dat hij zo snel mogelijk versterking nodig had zodat zij onmiddellijk geholpen konden worden. 

They Were In Disbelief

Zij zaten vol ongeloof

Onderweg

De reis naar John duurde langer dan hij dacht. Na twee uur onderweg geweest te zijn waren zij nog steeds aan het rijden. John was zo druk op het werk dat hij Kyle niet meer had gezien nadat de Smiths hem hadden geadopteerd. Toen zij aankwamen, voelde zijn oude vriend een groot gevoel van spijt.

On The Road

Onderweg

Het gebied bereiken

Toen zij arriveerden voelde zijn oude vriend een spijt gevoel. Hij was droevig doordat hij hun tijden als duo herinnerde en hun ontelbare missies samen. Het deed er niet toe wat hij voelde, hij was ervan overtuigd dat hij blij zou zijn om zijn oude maatje weer te zien.

Reaching The Area

Het gebied bereiken

Advertentie